Здравословното състояние на Слави Трифонов се е влошило рязко и

...
Здравословното състояние на Слави Трифонов се е влошило рязко и
Коментари Харесай

Какво става? Слави Трифонов пак влезе в болница?

Здравословното положение на Слави Трифонов се е влошило внезапно и е признат по неотложност в болница, оповестяват столични медии

Лидерът на Има Такъв Народ е бил настанен в Софиямед, откакто се е почувствал зле във вторник. На този стадий няма публично известие от партия „ ИТН “ какво е положението на Трифонов.

Неофициално от години се знае, че той е с влошено здраве поради дългогодишно заболяване. Слави съвсем няма публични изяви, а последното свидетелско свидетелствуване за положението му пристигна от френския публицист Жан-Батист Шастан от Le Monde. След среща с водача на Има Такъв Народ той написа, че е бил „ мъртвешки бледен “ и не е можел да стане от дивана.

Преди дни и Татяна Дончева изговори тревожни думи за здравословното положение на Слави: " Аз мога да си направя заключения от положението на Трифонов от това, което видях на записа, знаейки, че телевизия 7/8 има най-хубавите гримьори. Ако най-хубавите гримьори са произвели този тип на Слави Трифонов, работата не е добре ", сподели Татяна Дончева пред бТВ.

От Софиямед обаче настояват пред Блиц, че водачът на Има Такъв Народ е бил в болничното заведение за надзорен обзор след прекаран К-19.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР