Здравословното състояние на ще зависи от това колко бързо и

...
Здравословното състояние на ще зависи от това колко бързо и
Коментари Харесай

Ще се възстанови ли Навални, след като в Русия казват, че не е отровен?

Здравословното положение на ще зависи от това какъв брой бързо и тъкмо ще му бъде сложена вярната диагноза и извършено лекуване, сподели рехабилитационният доктор Анна Бондаренко пред МК, оповестява РИА Новости.
Навални е в кома от втора степен, написа БГНЕС. Според лекаря това положение поражда, когато е повредена централната нервна система.
 Берлин: Навални е постоянен, само че остава в кома Берлин: Навални е постоянен, само че остава в кома
Критикът на Владимир Путин и изтъкнат съветски отстъпник Алексей Навални се лекува в Германия, откакто бе изместен с въздушна кола за спешна помощ от Си...
Това е доста необятно определение и към него се отнасят както пациенти, които въпреки и мъчно разпознават лекаря и своите близки, по този начин и такива, които на практика не реагират на външни тласъци, изясни тя.
След като излязат от кома, някои пациенти са в положение да възвърнат всички изгубени умения, а други остават инвалиди, споделя в изявлението специалистката.
Много зависи от възрастта на индивида, общото му здраве и тактиките на лекуване. В редица случаи комата се трансформира във тип отбрана на организма, тъй че има късмет положението на Навални да не докара до необратими последствия.
Според Бондаренко има огромна възможност Навални да успее да излезе от комата и тази история да приключи добре за него. Той е млад и мощен мъж. Ние не знаем нищо за негови хронични болести или неприятни привички, тъй че можем да предположим, че те не съществуват, което значи, че анамнезата е добра, споделя тя като обърна внимание на обстоятелството, че на Навални бързо му беше предоставена нужната здравна помощ.
 Politico: Кой се опита да убие Алексей Навални? Politico: Кой се опита да убие Алексей Навални?
Списъкът на обвинените, които желаят Алексей Навални да " боледува ", е дълъг. Руският опозиционен водач и антикорупционен кръстоносец...
В края на предходната седмица, откакто се утежни на борда на аероплан, летящ от Томск за Москва. Заради положението му, самолетът кацна в Омск. Там лекарите не са разкрили отрова в организма на Навални, само че догатките на негови близки са тъкмо за отравяне. Основната работна диагноза е метаболитно разстройство, което предизвиква внезапен спад на кръвната захар. В кръвта на Навални имало единствено кофеин и алкохол.
В петък частен аероплан с Навални и брачната половинка му Юлия. Блогърът е превозен до клиниката Charite. Берлинската организация Cinema for Peace съобщи, че пациентът е понесъл добре полета, положението му не се е влошило, само че остава сериозно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР