Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин е добро, заяви

...
Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин е добро, заяви
Коментари Харесай

Песков успокои всички за здравето на Путин

Здравословното положение на съветския президент Владимир Путин е положително , съобщи прессекретарят на президента Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" (Всичко) е наред, той е в положително здраве ", увери представителят на Кремъл пред кореспонденти в четвъртък.

Според него " и украински, и американски, и английски осведомителни " експерти " през последните месеци подмятат разнообразни небивалици за здравословното положение на президента ". " Това не са нищо друго с изключение на небивалици, за това приказваме ", сподели Песков.

Коментирайки думите на Путин, който, говорейки в сряда на форума " Силни хрумвания за ново време ", се извини за кашлицата, обяснявайки я със " мощните " климатици по време на визитата му в Техеран предния ден, Песков сподели, че " това се случва, всичко е наред. " " Що се отнася до климатиците, да, в действителност там е горещо на открито и е хладно под климатиците. И аз съм с пресипнал глас, и аз съм по този начин ", добави той.

По-рано през през днешния ден шефът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати Уилям Бърнс , че има доста клюки за здравословното положение на президента Путин, само че съгласно неофициални данни на разузнаването съветският водач е " много здрав ".

Във вторник Путин, където организира няколко кръга двустранни договаряния, а също по този начин взе присъединяване в срещата на върха на " тройката " от Астана (Русия, Иран, Турция).
 Прогноза: Млад полковник може да смени Путин
Прогноза: Млад полковник може да смени Путин

Кремъл търси избавителен вариант
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР