Здравословното състояние на певицата Сашка Васева не е никак добро. ...

Здравословното състояние на певицата Сашка Васева не е никак добро.

Съмнения: Доведен син на Сашка Васева обвини мъжа ѝ в измисл...

Здравословното положение на певицата Сашка Васева не е по никакъв начин положително . Нейният брачен партньор Христо Бакърджиев е помолил за помощ и обяви дарителска сметка, посредством която се надява да събере нужните 90 хиляди евро за операцията по премахване на тумора в мозъка на именитата певица.

В края на тази седмица трябваше да има два концерта с реализатори от фолка в поддръжка на Сашка, само че са отменени поради шокиращи детайлности към заболяването на певицата. Нейният доведен наследник Станислав Александров – Стас, който Сашка е отгледала като свое дете, хвърли огромна бомба с признанията си и обвини брачна половинка на певицата – Христо Бакърджиев, в операция и неистина . А имало ли е изобщо операция за отстранява на тумора, какво твърди Бакърджиев?!

„ Десетки реализатори от фолк гилдията са обидени след едно от последните изявления на господин Бакърджиев. Там той сподели , че никой от фолк гилдията не е съпричастен и не желае да помогне. На 26 и 27 ноември към 20-30 реализатори трябваше да направят два благотворителни концерта. Извинявам се на организатора, че е вложил старания и средства, само че изпълнителите са отсрочили концертите, макар огромния интерес. Концертите са отменени, защото организаторите 10 дни изискват експертиза с диагнозата и на тази база да се направят концертите. Не са получили диагнозата и оттова се породиха подозрения и клюки по какъв начин стоят нещата “ – съобщи Стас в излъчването на Крум Савов, написа „ Блиц “.

„ Нужни са 90 хиляди евро, има дарителска сметка, само че не знам досега какви средства са влезнали по нея. Предполагам, че в най-скоро време ще обяви какви средства са събрани и какво следва . В България има доста хора, които желаят да оказват помощ . Наскоро ми се обади Ивана, която може да сформира тук екип, който да извърши операцията. Или ще бъде безвъзмездна операцията, или драстично по-ниска сумата спрямо Германия. Депутати и министри желаят също да оказват помощ , само че желаят да се прибере в България и тук да я оперират. Факт е, че тежката диагноза я има. Състоянието й не е положително . Прави се всичко допустимо , с цел да се направи тази операция и да стартира да се възвръща . Да си върне и зрението, защото сега е на 100% сляпа.

Чух се с нея преди седмица и не звучеше добре. Тя получава бели петна, не помни някои моменти. Тогава ми сподели , че й следва да посети клиниката и да се направят изследвания преди интервенцията.

До днешна дата не съм сигурен, че има такава намеса . Не знам, в случай че бъркам и са скрили от мен по този начин информация. Но е нелогично. Нямам друго пояснение . Не е срамно, в случай че не могат да се съберат нужните пари, да се върнат в България и да опитаме тук. Гадно е да се симулира със спасяването на чуждия живот “ – безапелационен е доведеният наследник на Сашка Васева, с което хвърля нова светлина върху лечението на певицата и изобщо наистина ли има такова.

Източник: marica.bg