Здравословното състояние на певицата Сашка Васева не е никак добро.

...
Здравословното състояние на певицата Сашка Васева не е никак добро.
Коментари Харесай

Страховит скандал! Доведен син на Сашка Васева обвини мъжа й: Имало ли е изобщо операция?!

Здравословното положение на певицата Сашка Васева не е по никакъв начин положително. Нейният брачен партньор Христо Бакърджиев е помолил за помощ и разгласи дарителска сметка, посредством която се надява да събере нужните 90 хиляди евро за интервенцията по премахване на тумора в мозъка на именитата певица.

В края на тази седмица трябваше да има два концерта с реализатори от фолка в поддръжка на Сашка, само че са анулирани поради шокиращи детайлности към болестта на певицата. Нейният доведен наследник Станислав Александров – Стас , който Сашка е отгледала като свое дете, хвърли огромна бомба с признанията си и упрекна брачна половинка на певицата – Христо Бакърджиев , в операция и неистина. А имало ли е изобщо интервенция за отстранява на тумора, какво твърди Бакърджиев?!

„ Десетки реализатори от фолк гилдията са афектирани след едно от последните изявления на господин Бакърджиев. Там той сподели, че никой от фолк гилдията не е съпричастен и не желае да помогне. На 26 и 27 ноември към 20-30 реализатори трябваше да създадат два благотворителни концерта. Извинявам се на уредника, че е вложил старания и средства, само че изпълнителите са отсрочили концертите, макар огромния интерес. Концертите са анулирани, защото уредниците 10 дни изискват експертиза с диагнозата и на тази база да се създадат концертите. Не са получили диагнозата и оттова се породиха подозрения и клюки по какъв начин стоят нещата “ – съобщи Стас в предаването на Крум Савов, написа „ Блиц “.

 „ Нужни са 90 хиляди евро, има дарителска сметка, само че не знам досега какви средства са влезнали по нея. Предполагам, че в най-скоро време ще разгласи какви средства са събрани и какво следва. В България има доста хора, които желаят да оказват помощ. Наскоро ми се обади Ивана, която може да образува тук екип, който да извърши интервенцията. Или ще бъде безвъзмездна интервенцията, или фрапантно по-ниска сумата спрямо Германия. Депутати и министри желаят също да оказват помощ, само че желаят да се прибере в България и тук да я оперират. Факт е, че тежката диагноза я има. Състоянието й не е положително. Прави се всичко допустимо, с цел да се направи тази интервенция и да стартира да се възвръща. Да си върне и зрението, защото сега е на 100% сляпа.

Чух се с нея преди седмица и не звучеше добре. Тя получава бели петна, не помни някои моменти. Тогава ми сподели, че й следва да посети клиниката и да се създадат проучвания преди интервенцията. До днешна дата не съм сигурен, че има такава намеса. Не знам, в случай че бъркам и са скрили от мен по този начин информация… Но е нелогично. Нямам друго пояснение. Не е срамно, в случай че не могат да се съберат нужните пари, да се върнат в България и да опитаме тук. Гадно е да се симулира със спасяването на непознатия живот “ – безапелационен е доведеният наследник на Сашка Васева, с което хвърля нова светлина върху лекуване то на певицата и изобщо дали има такова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР