Здравословното състояние на певеца се влоши, след като в рамките

...
Здравословното състояние на певеца се влоши, след като в рамките
Коментари Харесай

Веско Маринов се поболя

Здравословното положение на артиста се утежни, откакто в рамките единствено на два дни починаха рождения му татко и композиторът Тончо Русев.

След кончините на двамата му най-близки хора Маринов безусловно е унищожен. Ходи с посърнало лице и претърпява доста мъчно загубите им. Това е и повода артистът краткотрайно да спре с музикалните си изяви, написа в. "България през днешния ден ".

"Поради здравословни аргументи се отсрочват концертите в Перник, Самоков и Кюстендил. Искрено съжаляваме за отсрочените (надяваме се, с малко) срещи с Ваше Величество Публиката. Всички останали концерти ще се състоят ", оповестиха публично от екипа на Маринов. Когато научи, че са умряли татко му и Точно Русев, Веско анулира и концертите си в Шумен и Добрич.

"В два поредни дни си отидоха двамата ми татковци, двамата ми учители - в живота и в музиката ", съобщи преди седмица артистът.

Не е ясно по кое време тъкмо ще се завърне Веско на сцената, като при по-продължително боледуване може да отпаднат и други концерти от огромното му национално турне. Маринов е прочут със своята мощна емоционалност и приема тъжните и радостните моменти в живота си доста драговолно.

На формалната страница на изпълнителя във Facebook почитателите му разгласиха десетки окуражителни известия, като всеобщо му пожелават бързо да се възвърне и час по-скоро да си стъпи на краката.

"Радвам се, че последният човек, който видя татко ми, е моята щерка. Тя говореше повече, тъй като татко ми не можеше към този момент. Само й държеше ръката ", изповяда се обичаният артист на генерации българи. Той посочи, че е доста непосредствен с щерка си и имат доста мощна връзка.

В сложните моменти в последно време Веско откри сили да разкрие повече за новата половинка в живота си, която му дава сили в житейските трудности.

"Жената до мен сега е дамата на живота ми. Няколко месеца пребивавам с любовта ми. Тя ми дава успокоение, това е нещо, което не може да се опише, то е вътре в душата. Всеки един мъж, който открие дамата на живота си, на него му проличава ", показа артистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР