Здравословното състояние на нападателя, който уби с нож трима души

...
Здравословното състояние на нападателя, който уби с нож трима души
Коментари Харесай

Здравословното състояние на нападателя от Ница се влоши

Здравословното положение на нападателя, който умъртви с нож трима души в черква в югоизточния френски град Ница, се утежнява, което отсрочва разпита му, а петима души остават арестувани под стража, оповестиха източници близки до следствието, представени от Франс прес.

Шансовете на 21-годишния тунизиец Брахим Исауи, дал позитивен тест за ковид, да оживее през днешния ден към момента са неразбираеми, след утежняване на здравословното му положение, уточни пред Агенция Франс Прес източник непосредствен до следствието.

Той беше тежко ранен от полицията при офанзивата в четвъртък и бе признат в болница в Ница. Разследващите не са имали опция да го разпитат.

Още пет души остават арестувани под стража, измежду които 29-годишен тунизиец, задържан през вчерашния ден сутринта в Сарсел, предградие на Париж, съобщи правосъден източник. Той е обвинен, че е имал няколко контакта с нападателя по време на пътуването по миграционния му маршрут.

Разпитани са също трима души от едно семейство, надлежно на възраст от 23 до 45 години, които са приютили нападателя и които бяха задържани също през вчерашния ден, наред с 29-годишен тунизиец, арестуван в събота в Грас, град покрай Ница. Последният е обвинен за това, че е пътувал с Брахим Исауи на борда на лодка, която е акостирала в края на септември на италианския остров Лампедуза, в Средиземно море, а по-късно се е трансферирал с него във Франция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР