Здравословното състояние на Матео Месина Денаро се влошило, затова властите

...
Здравословното състояние на Матео Месина Денаро се влошило, затова властите
Коментари Харесай

Състоянието на мафиота Месина Денаро се влошило, мислят да го местят в болница

Здравословното положение на Матео Месина Денаро се влошило, по тази причина управляващите от пандиза в град Л’Акуила, където се намира, обмислят дали да го реалокират в болница, съобщи 24 часа.

Според локалния ежедневник „ Чентро ” се дискутира дали босът от Коза ностра да бъде превозен в болничното заведение „ Сан Салваторе ”. 61-годишният мафиот е болен от израстък на дебелото черво и химиотерапията, на която е подложен и в затворнически условия, евентуално към този момент не е задоволителна. Според медиите може би Месина Денаро ще бъде подложен на болкоуспокояваща терапия.

Той към този момент е бил през миналите месеци в „ Сан Салваторе ” за клинични проучвания, които не можело да бъдат направени в пандиза. Неотдавна затворническите управляващи се срещнали с дъщерята на боса Лоренца Аланя. Тя видяла и татко си, който изявил предпочитание да й даде фамилното си име.

Неотдавна беше записана хакерска офанзива на уеб страницата на здравните управляващи от област Абруцо, където се пазят данните на пациентите в района. Предполага се, че може да е имало приключване и на данни, свързани със здравословното положение на Месина Денаро.

Според италианските управляващи през 30-те години на укриването си от правораздаването Месина Денаро бил „ защитаван ” и от калабрийската мафия Ндрангета. Кланове от Ламеция Терме и Козенца спомогнали за бягството му.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР