Здравословният начин на живот и здравословно хранене трябва да бъдат

...
Здравословният начин на живот и здравословно хранене трябва да бъдат
Коментари Харесай

Ако Имате Тези Признаци В Никакъв Случай Не Губете Време, Трябват Спешни Мерки! Нужна Ви Е Ударна Детоксикация На Тялото! Ето Как!

Здравословният метод на живот и здравословно хранене би трябвало да бъдат приоритет за всички. Въпреки това, уравновесеното хранене не значи, че тялото ви не съдържа отрови, химикали и не задържате вода. Едно от най-лошите неща на нашето съвремие се оказва нечистата околна среда, в случай че не живеете в далечен селски регион, където няма никакви фабрики, огромни транспортни връзки и други, то евентуално тялото ви се нуждае от детоксикация, написа lekuva.net/.

Човешкото тяло е построило натурален механизъм за детоксикация посредством уриниране, дефекация и изпотяване, само че въпреки всичко – някои отрови остават в тялото и могат да причинят съществени болести.

Има някои признаци, които ще ви подскажат дали имате потребност от детоксикация. Ако забележите някои от изброените по-долу признаци е добре допустимо най-скоро да започнете пречистващ режим.

Ето и деветте признака, които демонстрират, че в тялото ви има насъбрани непотребни отрови:

Липса на сила

Липсата на сила и изтощението могат да демонстрират, че тялото ви има потребност от детоксикация. Ето за какво сутринта е най-подходящото време да приемете пречистващи сокове и храни, с цел да започнете деня свежи и енергични.

Главоболие

Честото главоболие, за което няма ясна причина, евентуално е знак, че тялото ви е затлачено от отрови. Погрижете се за здравето си – не приемайте болкоуспокояващи медикаменти, а започнете детокцискация.

Проблеми с жлъчния мехур

Редовната консумация на храни, с високо наличие на мазни, може да получите болки в корема, които евентуално идват от жлъчния мехур. Това е сигурен знак, че тялото ви е натрупало голям брой отрови. Болката е знак, че черният ви дроб се затруднява и не работи дейно.

Запушени синуси

Запушените синуси може да са знак, че вдишвате огромно количество рискови отрови и химикали.

Горещи талази и прекалено изпотяване

Горещите талази могат да са признак за несъразмерната работа на сърцето и съществуването на отрови в организма, които постоянно се изхвърлят посредством потта. Забележите ли извънредно потене или постоянно ви обливат горещи талази, е належащо да извършите курс на детоксикация, с цел да подобрите здравето си.

Жълт или бял език

Ако забележите жълт или бял налеп върху езика си и неприятен мирис, евентуално ви е нужна детоксикация. Когато тялото ви е чисто от токсините, този налеп ще изчезне и дъхът ви ще се усъвършенства.

Коремни мазнини

Натрупването на мазнини в региона на корема е признак за съществуването на отрови в организма. В този случай е нужна диета за детоксикация, защото тя ще повлияе на метаболизма ви и ще усъвършенства способността на тялото ви да контролира равнищата на глюкозата и холестерола.

Кожни проблеми

Сухата кожа, обривите, сърбежът и акнето демонстрират, че е цялото тяло има потребност от детоксикация.

Безсъние

По време на сън, тялото освобождава мелатонин – функционалност, която може да бъде наранена при положение на отрови в организма. Безсънието е още един знак, че тялото ви има потребност от филтриране.

За да извършите детоксикация и да подобрите действието на целия организъм са нужни:

детоксикиращи сокове

лимфен дренаж

постоянни извършения

сауна

четкане на кожата

детоксикиращи сокове и шейкове.

Представяме ви две предписания за сокове, които ще ви оказват помощ за детоксикация.

Смути за цялостна детоксикация на организма:

Необходими артикули

1 – 2 зелени ябълки

3 – 4 зелеви листа

1 краставица

1 шепа броколи

1 шепа магданоз

2,5 см от чушка Халапеньо

2,5 см парче корен от джинджифил

куркума на усет

Начин на подготвяне:

Добавете всички съставки в блендер и пасирайте. При нужда прибавете чаша вода.

Лимонено смути за филтриране на черния дроб:

Необходими артикули:

6 листа зеле

½ обелен лимон

2 червени ябълки (измити и нарязани)

1 см корен от джинджифил

1 дребна купа алено цвекло

3 моркова

Начин на подготвяне:

Поставете всички съставки в блендер и смелете, в случай че е належащо, може да добавите 1-2 чаши вода. Сервирайте сока с малко лед.

Можете да съхранявате останалата част от соковете в буркан.

Ползи за здравето

Зеле

Зелето има високо наличие на растителни хлорофили, които отстраняват токсините от кръвта и обезвреждат пестицидите и химикалите.

Лимон

Лимоните са богати на витамин С, който синтезира токсините във субстанции, които елементарно могат да бъдат погълнати от водата в тялото и по този метод подтикват функционалността на черния дроб.

Ябълки

Ябълките са богати на съединения, които подкрепят пречистването на храносмилателния тракт.

Джинджифил

Джинджифилът е извънредно потребен при лекуването на храносмилателни проблеми като отичане и газове.

Цвекло и моркови

Цвеклото и морковите са богати на бета-каротин (витамин А) и растителни флавоноиди, които подтикват функционалността на черния дроб.

Магданоз

Магданозът може зарежда тялото с витамини и минерали, които подкрепят процеса на детоксикация.

Куркума

Куркумата съдържа антиоксиданти, които оказват помощ на тялото в процеса на детоксикация. Противовъзаплителните съединения в нея ще облекчат болките в ставите.

Източник: http://www.rebootwithjoe.com/ ; http://www.healthyfoodhouse.com
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР