Здравословни проблеми спират Мисис България 2022 Гергана Станчева да представи

...
Здравословни проблеми спират Мисис България 2022 Гергана Станчева да представи
Коментари Харесай

Болест спира Мисис България за световен конкурс

Здравословни проблеми стопират Мисис България 2022 Гергана Станчева да показа страната ни на Мисис Свят тази година, написа България Днес. Диагнозата желязодефицитна анемия, подбудена от ерозия на стомаха, удря като гръм от ясно небе хубавицата.

„ Пътувахме до Италия със аероплан. Полетът е час и половина, нищо кой знае какво. Изведнъж стартира да ми прилошава. Аз съм летяла доста пъти, в никакъв случай не ми се е случвало сходно нещо. На отиване се случи, на връщане се случи. По време на престоя там не се усещах добре, както и когато се прибрахме в България “, споделя Станчева.

Миската не може да извършва всекидневните си домашен отговорности, грижите за детето изпиват силите й повече от нормално и Гери стартира да търси първоизточника за това. След проучвания се открива повода. В началото признаците са леки и може да не се обърне внимание, само че с развиването на заболяването се демонстрират видимо. Бърза отмалялост, уязвимост, болки в кръста, ускорение на пулса и дишането, зашеметяване, главоболие, зной и от време на време сърцетуптене са единствено част от тях. Мисис България е почнала съществено лекуване, само че все пак няма да има опция да показва страната ни на интернационалния конкурс.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР