Здравословни проблеми ще спрат Ванеса Кокалова от участие на Европейското

...
Здравословни проблеми ще спрат Ванеса Кокалова от участие на Европейското
Коментари Харесай

Рокада в състава на България преди Европейското за момичета до 16 години в Подгорица

Здравословни проблеми ще спрат Ванеса Кокалова от присъединяване на Европейското състезание по баскетбол за девойки до 16 години, Дивизия Б в Подгорица. Шампионатът стартира на 18 август в черногорската столица.

Тимът, воден от Таня Гатева и Лилия Георгиева, е в група с домакините, Норвегия и Турция.

Какалова беше сменена в последния миг от Албена Соколова от Берое в групата от 12 състезателки, които през днешния ден ще отпътуват за шампионата.

" Съжалявам за Кокалова, тя организира страхотна подготовка, само че съм сигурна, че ще даде доста на България през годините. Доволна съм от лагера и старанието на девойките. Контролите и представянето им в тях им вдъхна храброст. Това е, от което имаха потребност. Включването на Деница Манолова и Моника Борисова също се отрази доста добре на тима и на духа. Засега мислим малко по малко. Първата цел е да победим Норвегия и Турция, с цел да си осигурим място в осмицата ", разяснява Гатева преди заминаването.

Първият мач на българските девойки в Подгорица е против Норвегия на 18 август. На 20 август е дуелът против Турция, а на 23 - против Черна гора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР