Здравословната диета, лицевите масажи и процедурите с микроток са топ

...
Здравословната диета, лицевите масажи и процедурите с микроток са топ
Коментари Харесай

Витамин C и масажите на лицето са топ факторите за стегнатата кожа

Здравословната диета, лицевите разтривки и процедурите с микроток са топ 3 модерни способи за по-стегната кожа и младо лице. Те са потвърдено ефикасни при стимулиране на производството на колаген и еластин, съгласно наблюденията на водещи кожни лекари и beauty-tech марката. Присъствието на витамин C в ежедневното меню е изключително значимо, поучават още специалисти, защото с изключение на с многото си имуностимулиращи свойства, този витамин е прочут и с това, че оказва помощ за предотвратяване на колагеновите нишки.

А колагенът е протеинът, който поддържа кожата еластична, гладка и здрава. Той построява 80% от кожата, както и други съединителни тъкани в тялото, и дава отговор за структурата и стегнатия тип на кожата. Колагенът се грижи за еластичността и устойчивостта на кожата, само че в това време обезпечава и регенерацията на тъканите. Фибробластите управляват производството на колаген, като с времето процесът на произвеждане губи своята успеваемост и се забавя , водейки до провисване на кожата, бръчки, фини линии, както и по-бавно укрепване на кожата. Основни фактори за това са несъразмерното излагане на слънце и косумация на захар, цигарите и дехидратацията.

Как да увеличим производството на колаген и еластин?

Здравословна диета: с цел да увеличите производството на колаген, е значимо да поддържате здравословна диета, която включва храни, богати на витамини и минерали. Продукти с високо наличие на витамин С, като портокали и ягоди, са изключително потребни за кожата. Витамин С е от значително значение за производството на колаген и оказва помощ за предотвратяване на колагеновите нишки от увреждане.

Масаж на лицето: масажирането на лицето подтиква активността на фибробластите. Рутинна грижа за кожата може да се трансформира в успокоителен, подтикващ колагена масаж. Иновативни артикули катоT-звуковата почистваща четка за лице може да е безвъзвратен асистент тук, защото тя с изключение на, че почиства и масажира лицето и по този начин подтиква фибробластите и неотложно усъвършенства типа на кожата. След като почистите лицето си, продължете с масаж на околоочния силует със специфичния пулсиращ режим на четката.

Микроток: микротокът е един от най-съвременните способи, като използването му стартира от лечебните заведения за лекуване на рани и подкрепяне на заздравяването им. Впоследствие потреблението му бързо закупи известност в света на хубостта. Чрез дифузия на ток с доста невисок интензитет в кожата се подтиква производството на аденозин трифосфат, което единствено по себе си води до производството на колаген и еластин.

С BEAR – микротоковото устройство на FOREO , можете да се насладите на анти-ейджтерапия в уюта на дома си. е апарат, непосредствено въодушевен от процедурите, употребявани в салоните за хубост. След включването на устройството в ежедневната рутина за грижа за лице, резултатите са бързи и зашеметяващи.

А кои са огромните врагове на колагена?

Излагането на слънце, замърсяването на кожата, нездравословният режим (вкл. нездравословни храни и дехидратация) и цигареният пушек са главните врагове на колагена.

Слънце: UV лъчите от слънцето повреждат или унищожават колагеновите нишки в кожата. Замърсяването също нанася вреди и форсира процеса на стареене на кожата. Редовното нанасяне на слънцезащитен крем е основно за предотвратяването на преждевременното стареене, породено от слънцето.

Цигари: цигареният пушек съдържа нездравословни отрови, които повреждат кожата и пречат на вярното произвеждане на колаген.

Захар: захарта или по-скоро гликацията, е една от главните аргументи за стареенето на кожата. Гликацията е развой, който поражда, когато захарните молекули се свързват с протеини, в това число и с колагена. Този развой поврежда колагеновите нишки и ги прави по-малко еластични. В резултат кожата става отпусната и набръчкана. Захарта също ускорява процеса на инфектиране, което от своя страна още веднъж въздейства върху структурата на колагеновите нишки.

Дехидратация: дехидратацията също може да докара до раздробяване на колагеновите нишки. Когато кожата е обезводнена, тя не е в положение да създава вярно колаген. В резултат тя става суха, безжизнена и по-податлива на бръчки. Липсата на вода в кожата води до закъснение на обмена на субстанции сред пластовете на дермата и сгъстяване на колагеновите нишки. Ето за какво са значими както постоянният банкет на вода, по този начин и хидратирането на кожата всекидневно с кремове или маски за лице.

За да научите повече за FOREO – най-бързо разрастващата се марка в региона на технологиите за хубост в света, и да сте в крайник с нововъведенията ѝ, посетете уеб страницата или последвайте.Продуктите на марката могат да бъдат закупени също от.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР