Здравното предаване на bTV Светът на здравето“ се завръща с

...
Здравното предаване на bTV Светът на здравето“ се завръща с
Коментари Харесай

Светът на здравето с д-р Неделя Щонова се завръща с нов сезон по бТВ

Здравното предаване на bTV „ Светът на здравето “ се завръща с нов сезон от 14 септември (събота) в 11:30 ч. с способена здравна информация, потребни препоръки и вдъхновяващи разкази на пациенти, минали през тежки диагнози. Д-р Неделя Щонова е подготвила за феновете още повече срещи с водещи експерти, както и нови рубрики, предлагащи научно основани тактики за разрешаване на всеки здравословен проблем.

През новия сезон „ Светът на здравето “ идва при феновете с новаторската самодейност „ Лекар вкъщи “, в която доктор Щонова ще съпровожда своите бъдещи герои по пътя им към разрешаването на разнообразни здравословни премеждия. Тя ще насочва пациентите към профилиран лекарски екип, като ще им оказва поддръжка по време на тяхното лекуване, в края на което ще разисква с тях постигнатите резултати и ще дава насоки по какъв начин те могат да бъдат непокътнати в дълготраен проект.

Екипът на предаването приготвя и нова графа, която ще сложи на фокус правата на пациентите, както и блиц анкета „ Гледни точки от 08 до 80 “, представяща образно здравните привички и полезности на хора от разнообразни възрасти. Зрителите ще не престават да получават скъпи препоръки от едни от най-популярните лекари у нас, които ще споделят опит и ще разясняват настоящи медицински въпроси в компанията на доктор Щонова. С нови издания в „ Светът на здравето “ следва да се завърнат познатите рубрики „ Спаси живот “ и „ Не/зависимите “, като акцентът този сезон ще бъде ориентиран върху възпитанието на децата като независими персони.

На 14 септември (събота) от 11:30 ч. по bTV новият сезон на „ Светът на здравето “ ще стартира от една в действителност гореща точка – клиниката по изгаряния в Пирогов. В деня на есенното равноденствие – Кръстовден – навлизаме все по-осезаемо в сезона за подготвяне на зимнина, а с него се усилват и случаите на произшествия с газови бутилки. Колко тежки могат да бъдат изгарянията, кои от тях са с риск за живота, могат ли да се развият затруднения във времето и по какъв начин се възвръща функционалността на наранени органи и кожата, ще разберем от доктор Мартин Попов. Зрителите ще се срещнат и с жена, потърпевша след случай с газова бутилка. Д-р Кирил Пенчев пък ще разкрие кое е първото нещо, което човек би трябвало да направи, в случай че стане очевидец на сходен случай.

В събота (14 събота) доктор Неделя Щонова ще засегне и тематиката за зрителните нарушавания – третата причина за неработоспособност в света. Над 2 милиарда души по света живеят с сходни увреждания или слепота и всяко последващо потомство е с по-тежко късогледство от предходното. Какви са проблемите, свързани със зрението при децата, а и при по-възрастните, и по какъв начин да ги предотвратим? В студиото на „ Светът на здравето “ ще гостуват проф. Александър Оскар – шеф на клиника по очни заболявания в УМБАЛ Александровска и притежател на влиятелното отличие „ Лекар на годината 2020 “, и проф. Мария Димитрова – началник катедра в МУ София, която ще показа резултати от настоящо изследване.

В неделя (15 септември), на прага на първия образователен ден, следва особено и доста прочувствена среща на Неделя с едно необикновено дете, което мечтае самоуверено – петокласникът Тео, съумял да впечатли един от най-популярните и сполучливи български водачи – Марио Бакалов. Как да научим децата си да имат вяра в себе си и да сбъдват фантазиите си, следва да разберем от психотерапевта Детелина Стаменова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР