Здравният министър от служебното правителство д-р Асен Меджидиев даде брифинг

...
Здравният министър от служебното правителство д-р Асен Меджидиев даде брифинг
Коментари Харесай

Състоянието на едно от децата се подобрява, оперират другото в момента

Здравният министър от служебното държавно управление доктор Асен Меджидиев даде брифинг преди минути пред " Пирогов ", на който даде информация какво е положението на двете деца, които бяха в най-лошо положение след злополуката със сръбския рейс през вчерашния ден.

" Днес двете деца бяха превозени от Стара Загора. Тръгнаха в 9,30 ч., превозът протече обикновено, едно от децата беше нв по-тежко положение, другото също не беше в доста леко положение. В момента едното дете го оперират. То е с политравма, с фрактура на таза, с фрактура на бедро, с проблем в белия дроб. След като излезе от операционната ще ви кажа повече ", разкри той.

" Другото дете, което тази заран не беше в положително положение, неконтактно, с висока температура, което ме тормози, след настаняването в " Пирогов ", сега е контактно. Има прогрес в положението му, много по-добре е. Детето е овладяно и няма някакви съществени трайни увреждания. Има много травми - по предмишница и по главата, само че здравословното положение е усъвършенствано ", изясни министърът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР