Здравко Василев, първият български победител в реалити шоуто Биг Брадър,

...
Здравко Василев, първият български победител в реалити шоуто Биг Брадър,
Коментари Харесай

Ново 20! Здравко от „Биг Брадър” кандидатства за политик при Слави

Здравко Василев, първият български победител в реалити шоуто „ Биг Брадър ”, е измежду претендентите за политици в новообявения политически план на шоумена Слави Трифонов. Гларуса от Приморско призна, че към този момент е попълнил всички формуляри, изисквани от Дългия за бъдещото му влизане в политиката, дочу HotArena.   Преди седмица Трифонов оповести с отворено писмо до медиите, че провежда кастинг за политици и прикани всички българи, които се считат за положителни експерти в своята област, нямат крими досие и не са подвластни от никого, да му изпратят подробна информация за себе си и данни за контакт. Сред първите претенденти за политици в плана на Трифонов е Здравко Василев, който обаче отхвърли да посочи дали е получил противоположна връзка с шоумена от Учин дол и дали е утвърден.

Първият първенец в българското издание на реалити шоуто „ Биг Брадър ” не за първи път се опитва в политиката. Преди време той бе измежду претендентите за кмет на Приморско, само че не събра задоволително гласове. Гларуса обаче бе главен фактор, който способства за свалянето на кмета-феодал Митко Димитров . В серия от медийни изяви Здравко разкри куп бакии на Димитров, довели до свалянето му като градоначалник на китното морско градче.

Жителите на Приморско пророкуват, че Здравко евентуално ще бъде утвърден от Слави Трифонов поради положителната си известност. За разлика от множеството реалити звезди, Гларуса не профука с лека ръка извоюваните пари от „ Биг Брадър ”, а ги влага в яхта, с която и до през днешния ден разхожда туристи. Към днешна дата Здравко стопанисва две лодки за морски разходки и движи дребния фамилен хотел „ Лилия ”, кръстен на майка му, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР