Здравко Василев от Приморско, известен на широката публика като първият

...
Здравко Василев от Приморско, известен на широката публика като първият
Коментари Харесай

Здравко от "Биг Брадър" ще ви изуми с изобретението си!

Здравко Василев от Приморско, прочут на необятната аудитория като първият победител в риалити шоуто „ Биг брат “, построи неповторима лодка. Тя се споделя „ Немо “ и е с транспарантно дъно, написа burgasinfo.com.

Вече е пусната на вода и чака издаването на нужните документи, с цел да даде на туристите незабравими завършения, наблюдавайки морското дъно. „ Идеята ми се зароди преди 2-3 години, направих си личен план въз основата на свои наблюдения. Тази зима взех решение и се захванах да я построя. Правих я 6 месеца, вложих доста труд и предпочитание. Вече е на вода, сега е в така наречен изпитателен период “, сподели Здравко.

Уникалното на лодката е, че дъното е транспарантно, което дава опция на пасажерите да следят тайнствата на морето. Монтирано е и ефектно осветяване, направено от инженер, другар на Здравко. „ За мен това беше изцяло ново занятие, само че се гордея с нея. Тя ще е тук – в Приморско. Ще може да побира 12 души “, сподели Здравко Василев, който е прочут като умел ценител на морето.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР