Здравко Василев от Биг Брадър коментира скандала с жена му.Ето

...
Здравко Василев от Биг Брадър коментира скандала с жена му.Ето
Коментари Харесай

Здравко от Биг Брадър с първи коментар за любовния скандал с жена му

Здравко Василев от Биг Брадър разяснява абсурда с жена му.

Ето какво сподели той пред.

" Банална история, на фона на всичките проблеми в страната, на фона на убийствата, на фона на идните локални избори, преди които би трябвало да се разискват значими за обществото ни проблеми, тръгнали сме да се занимаваме кой на кого дръпнал косата, кой кого напсувал, кой кого на..л. Явно това е равнището! Докато повече се интересуваме кой на кого го поставя, а не по какъв начин ни го поставят, нещата ще са по този начин в тази страна ". Това съобщи Здравко Василев, прочут в страната с присъединяване си в риалити формата „ Биг брат “, само че в Приморско и като държавник и едно най-познатите лица в областта на туризма.

Преди ден в общественото пространство гръмна скандал за екшън сред неговата брачна половинка Христина и словашката гражданка, която от години живее у нас – Божена Делева.

Днес от полицията оповестиха, че в Районно ръководство – Приморско е формирана кореспонденция за осъществени действия по член 216, ал.1 / заличаване и разваляне на непозната вещ/ и член 131, ал.1, т.12 / причиняване на телесна щета по хулигански подбуди/от Наказателен кодекс по отношение на словашка гражданка. „ Същата към 03.00 ч. на 13.08.т.г. подала сигнал в Районно ръководство – Приморско за това, че час по-рано, до момента в който седяла на скамейка на градската крайбрежна алея, към нея се доближила позната жена, която хващайки я за косата, почнала да я наскърбява. Словашката гражданка пробвала да се обади на тел. 112, само че мобилния й телефон и електронна цигара, сложени на пейката до нея, са взети от другата жена и хвърлени в морето. В резултат на полицейските дейности е открита и арестувана дамата, за която словачката твърдяла, че е нападателката – това е 45- годишна бургазлийка, която е арестувана за период до 24 часа за изясняване на елементи по преписката. Същата отхвърля да е направила гореописаните действия. “, прибавиха от полицията.

„ Моите юристи ще се срещнат със случая. Медицинско за нанесени телесни повреди няма, тъй като просто няма такива, не може да има документ за нещо, което го няма. Госпожата работи повече от 10 години с органите на Министерство на вътрешните работи, има задоволително положителни връзки основани, работи като преводач, когато има случаи с чешки или словашки туристи и допускам, че оттова й е пристигнала концепцията, че може да се възползва. Това е чисто женска конспирация.

Христина си е у дома, работим си. “, сподели Здравко Василев. По случая той разяснява, че няма по-жестоко нещо от отхвърлената жена, визирайки словачката Божена.

„ Просто не имах вяра, че човек може да измисли такива небивалици. Отива някой човек в полицията и дава показания и те прибират, тъй като казусът с насилието е прекомерно остър. Ама дали има принуждение, в случай, че има двама очевидци, които настояват, че няма такова...

Христина и Божена не са имали среща. Приморско не е доста огромно, откакто свършат работа хората през сезона, се разхождат. Всяка вечер го вършим това нещо. Засекли са се. Имало е замяна на реплики, което е обикновено, но... “, сподели още Здравко Василев.

Продължение в
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР