Здравко от дует Ритон получи неочакван удар след участието си

...
Здравко от дует Ритон получи неочакван удар след участието си
Коментари Харесай

Прея си отмъсти на Здравко от Ритон с убийствен коментар

Здравко от дует " Ритон " получи непредвиден удар след присъединяване си по bTV. Вокалистката на " Шоуто на Николаос Цитиридис “ Прея, която не може да му елементарни взаимното им присъединяване в от дълго време забравеното шоу " Музикална академия “ по ТВ7, не е не запомнила обидите, които сподели той тогава и тя се възползва от обстановката, с цел да му го върне уместно.

През 2013 година Здравко напряко разплака младата певица, като ѝ изясни, че не става за музикантка и няма никакво бъдеще на сцената. Прея съвсем бе стигнала финала, само че Здравко, който бе част от журито на музикалното съревнование, безусловно попиля мулатката и непосредствено ѝ съобщи, че става повече за чистачка на градина, в сравнение с за изпълнителка.

Явно тя няма да не помни обидите на мощната половинка в дует " Ритон ", тъй като напомни държанието на Здравко в Инстаграм с смъртоносен коментар: " Днес на посетители в Шоуто ни е Царя на Кринджа, Повелителя на Расизма и Властелина на Плейбека. Аз единствено ще оставя това тук, другояче прелестно гледане “, написа Прея под видеото, което напомня смущаващите изявления на 68-годишния Желязков.

В самото шоу, когато " Ритон " бяха на посетители на Николаос, тя не пророни и дума, по тази причина остава въпросът дали припомнянето не е рекламен трик за повдигане рейтинга на предаването.

" В идващ пост Прея опита да се отбрани: Да не забравяме, че през множеството време не съм raging bitch като в последния пост. Между другото, се оказа, че на всякакви хора съм им доста съмнителна по какъв начин по този начин съм била положителна и усмихната нон стоп. Еми, не съм. Поне не нон стоп. Всъщност съм хипер прочувствена и надлежно целият букет от разнородни положения не ми е непознат, просто през множеството време върша съзнателния избор да съм оптимист и да се усмихвам. И животът е доста по-готин по този начин, единствено че и аз съм човек, баси “, написа постоянно усмихнатата изпълнителка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР