Здравко от Биг Брадър обясни, че е сложил край на

...
Здравко от Биг Брадър обясни, че е сложил край на
Коментари Харесай

Здравко след боя между любовницата и жена му: Наел съм адвокат, не знаех, че Божена е способна на това!

Здравко от " Биг Брадър " изясни, че е поставил завършек на неразрешената си обич с чужденката, която упрекна жена му в принуждение, написа.

Гларусът е безапелационен, че се разделил със словачката по негово желатие преди женския пердах на крайбрежната улица, за които Hotnews.bg първи писа. " Имал съм взаимоотношения с тази жена Божена. В един миг желаех всичко да завърши. За страдание тя не беше съгласна с това да бъде изоставена от мен, в случай че аз нищо не съм обещавал ", споделя звездата от " Биг брат ". Здравко разкри, че някогашната му любовница не можела да се дефинира като " вярна единствено на един мъж ". " По времето, през което сме били дружно, тя си е имала и други връзки ", твърди Гларуса.

" Но аз просто не можех да си показва, че тази жена е способна да направи подобен цирк. Божена знае, че съм обществена персона и че всеки сходен скандал ще се преекспонира. Наел съм юрист, с цел да се изяснят нещата. Според мен всичко е една режисура ", счита Василев. Здравко не отхвърля, че сред съперничките за сърцето му в действителност " е имало замяна на реплики ".

" Но не може в един миг, когато предявяваш искания, че си атакуван и удрян, и засегнат, да не представиш документ за това. Ние живеем в правова страна въпреки всичко. Не може единствено върху показанията на едно лице, което от години си партнира с полицията, имам поради моята някогашна другарка, тъй като тя от 10 години е употребена в полицията като преводач, да се гради обвиняване. Всичко е навързано като логичен детайл в историята ", сигурен е спечелилият в първия " Биг брат " пред " България през днешния ден ".

Повече четете. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР