Здравко Желязков от дует Ритон говори за мача между ЦСКА

...
Здравко Желязков от дует Ритон говори за мача между ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА трябваше да унищожи 1948 със 7:2! Реалният резултат беше този

Здравко Желязков от дует " Ритон " приказва за мача сред ЦСКА и новака в елита - ФК ЦСКА 1948, който приключи при резултат 2:2.

Ето какво сподели артистът пред вестник " Меридиан Мач ":

" Първо желая да кажа, че полудях от гняв, като видях по какъв метод се държи агитката на противника. От едната страна нашите пееха песни, а от другата някакви 12-15 души размахваха междинни пръсти! Отвратително! Иначе за играта нямам какво толкоз да кажа. Направо трябваше да ги унищожим тези. Изпуснахме 10 чисти положения, като съгласно мен действителният резултат трябваше да е 7:2.

Това момче Соу, както може да вкарва, по този начин изпуска безумно лесни положения.

В мача с 1948 несъмнено имаше 7 пропуща на тима, които можеха да бъдат голове. Като цяло сме зле и се надявам през сезона да се оправим. Видяхме какво направи Лудогорец, само че във Враца ги нямаше съществени състезатели. Аз тези от Разград не ги мисля - те ще се оправят. Вече виждам в нашата си кошара.

Моля се на Господ тези бръснари и каруцари от Малта, тъй като те са си такива, да не ни създадат евроидиоти. Целият им тим на тези коства колкото двама наши футболисти. За Европа нямам огромни упования - каквото стане. Дано да бием и докъдето стигнем ".
 Нито един от чужденците, напуснали ЦСКА, не си е намерил нов клуб
Нито един от чужденците, напуснали ЦСКА, не си е намерил нов клуб

Най-близо до трансфер е Едвин Джеси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР