Здравко Димитров се включи на пълни обороти в тренировките на

...
Здравко Димитров се включи на пълни обороти в тренировките на
Коментари Харесай

Здраво Димитров вече тренира с новия си тим, но ще почака докато бъде представен официално

Здравко Димитров се включи на цялостни обороти в тренировките на Сакаряспор. Крилото обаче ще би трябвало да изчака малко преди да бъде показан публично като ново попълнение от комшиите, които се твърди, че са постигнали единодушие с Левски за цената му, само че на този стадий ще чакат първо да го картотекират, преди да го разгласят, написа “Мач Телеграф ”. „ Зелено-черните “ са създали поръчка за картотеката на Здравко, както и на Гай Хадида. За задачата са отправени и претенции да им бъдат пратени документите от страна на БФС и Израелската федерация. Според шефовете на Сакаряспор цялата процедура може да продължи 3 дни.
 Здравко Димитров към този момент не е футболист на Спартак (Варна) Здравко Димитров към този момент не е футболист на Спартак (Варна)
„ Димитров нямаше да може да тренира, само че е получил разрешение за това от клуба си “, оповестиха медиите в Турция. Целта е Здравко да може по-бързо да се сработи с останалите и да бъде подготвен за дебют. Ако всичко е наред, то той ще бъде на линия в петък, когато Сакаряспор излиза против Алтънорду.

Треньорът Серкан Йозбалта подмина тематиката за Здравко Димитров и Гай Хадида, откакто бе посетител в TV264. Той разгласи само, че обича да работи с млади играчи. Освен това желае Сакаряспор да демонстрира нападателен футбол и да нападна от първата до последната минута. Тимът сега се намира да 9-о място във второто равнище на футбола на югоизточната ни съседка.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР