Здравко Димитров се появи като резерва в 75-ата минута при

...
Здравко Димитров се появи като резерва в 75-ата минута при
Коментари Харесай

Отборът на Здравко Димитров завърши редовния сезон на 4-то място

Здравко Димитров се появи като запаса в 75-ата минута при загубата на Сакарияспор с 1:2 от Генчлербирлиги. Срещата беше от последния 35-и кръг на турската Първа лига. По този метод Сакарияспор приключи постоянния сезон на 4-то място и ще се включи в плейофите за промоция в Суперлигата от четвъртфиналите.

Кабонго Касонго откри в интерес на Сакарияспор в 23-ата минута, само че в последната минута на първото полувреме получи пряк червен картон. Домакините изравниха в 51-ата минута посредством Ясин Гюлрелер, а в 58-ата Бугра Чагъран приключи обрата и оказа помощ на отбора си да финишира на 14-то място в крайното класиране.

Директна промоция за елита извоюваха Сансунспор и Ризеспор. Днес Самсунспор отстъпи с 0:1 вкъщи на Бодрумспор, който имаше потребност от трите точки, с цел да влезе в първата седмица и да си обезпечи присъединяване в плейофите, а Ризеспор направи 3:3 като посетител на Гьозтепе, който зае 6-то място и също ще се бори за нанагорнище в елитната дивизия. На 3-то място приключи Пендикспор, който надделя с 2:1 гостуващия Бандърмаспор. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР