Здравко Димитров няма да разговаря с протестиращите на Рогошко шосе

...
Здравко Димитров няма да разговаря с протестиращите на Рогошко шосе
Коментари Харесай

Зико за протестиращите на Рогошко шосе: Див популизъм

Здравко Димитров няма да беседва с протестиращите на Рогошко шосе и дефинира дейностите им като див популизъм. Както съобщихме, митингът е плануван за през днешния ден 16:00 до 17:30 часа, а настояването е за незабавен повсеместен ремонт на пътния сектор. 
Прочетете още
„ Това са хора без морал и аз няма какво да върша измежду тях. Искат неотложен ремонт, а по този начин не става – има си процедури и публични поръчки. Направили сме всичко допустимо, избрали сме реализатор и към този момент има отпуснати средства. До 10 дни ще стартира ремонтът. Тяхното държание е див популизъм и на ниска цена пиар, който ще се обърне против тях. И ние желаеме ремонт на правата, това е входа на Пловдив от към София – първото усещане от града ни ”, съобщи Здравко Димитров.

Припомняме, че протестиращите насочиха покана към локалната администрация и искат  отговор на въпроса за какво е предоставена социална поръчка за пътен ремонт в период от 533 дни, на стойност над 14 милиона лв., а 100 дни по- късно дейностите по плана не са почнали.

Ето и какви са главните претенции на протестиращите:
Започването на  неотложен повсеместен ремонт в сектора от моста на Адата до землищната граница на Пловдив.Изграждане на ВиК мрежа, ново улично осветяване, нова тротоарна настилка и адаптиране на пътната инфраструктура с интензивния трафик на тежкотоварни коли.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР