Здравите и силни връзки си приличат по това, че освен

...
Здравите и силни връзки си приличат по това, че освен
Коментари Харесай

15 признака, че връзката ви е твърда като скала

Здравите и мощни връзки си наподобяват по това, че с изключение на полово привличане и пристрастеност, в тях има доста други съставни елементи. Те дават силата и волята на сътрудниците да се оправят с провокациите на любовта, на времето, на компликациите и на съмненията в живота.

Измежду всички качества, които би трябвало да има една същински щастлива връзка, се открояват 15 солидни индикатора, че връзката е по-твърда от камък и може да устои на всички компликации.

Ако сте щастливи и се радвате на безоблачно време с колегата си постоянно, когато сте дружно или сте надалеч един от различен, значи и вашата връзка е непоклатима като камък. Ето ги и тях:

1. Вие в действителност в действителност се харесвате. Осъзнавате, че това, което има сред вас, не е единствено на физическо равнище, а можете да бъдете и същински другари.

2. Уважавате се. Между вас царува почтеност, другарство, фамилиарност, доверие.

3. Той/ тя е първият човек, на който желаете да се обадите, когато имате вест, без значение дали е добра или неприятна.

4. Той/ тя не ви съди. Разбирането и способността да се поставяте на мястото на другия е мощно застъпено във връзката ви и това ви разрешава да не се упреквате взаимно, да се съдите и да се наранявате за дреболии.

5. Приятелите ви харесват колегата ви. Много е значимо когато той или тя бъде добре признат от хората, които са значими за вас и с които прекарвате свободното си време.

6. Не се оплаквате от колегата си пред другари. Ако имате мотиви за недоволство, нямаше да издържите и все на някого щяхте да споделите болката си. Ако такава няма, радвайте се.

7. Не избягвате сложните диалози. А в противен случай, предпочитате да изговорите нещата, с цел да сте наясно.

8. Не желаете колегата ви да се трансформира. Харесвате го подобен, какъвто е, по тази причина сте влюбени в него и това е прелестно.

9. Вярвате си. Доверието е постоянна основа, на която в случай че дадена връзка е стъпила, мъчно би могла да бъде помрачена.

10. Знаете, че е влюбен във вас. Ако усещате прочувствената поддръжка, отдадеността, утвърждението му, това значи, че нещата сред вас са на доста по-дълбоко от физическото равнище.

11. Не сте в непрекъсната борба. Това не значи, че нямате спорове понякога, само че това е изцяло обикновено. Важното е да не сте в перманентна война, която да разрушава прочувствената ви отдаденост.

12. Можете да се карате и да не се впечатлявате чак толкоз от това. Когато сте в здравословна връзка и имате спорове и различия понякога, това не ви стряска, не разклаща земята под краката ви и не ви кара да си мислите, че ще се разделите. Това е по този начин, тъй като знаете, че макар различията сред вас има нещо доста мощно и устойчиво.

13. Чувствате се комфортно един с различен. Нямате терзания за външния си тип, мислите си, ползите и настройките си.

14. Липсвате си, когато сте разграничени. Сигурен белег на хубавичко връзка е желанието да сте още веднъж с обичания човек, когато сте надалеч един от различен.

15. Взимате решения дружно. Това ви дава чувство за реципрочност и равнопоставеност. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР