Здравейте всички! Днешната статия е за стилни визии за дами

...
Здравейте всички! Днешната статия е за стилни визии за дами
Коментари Харесай

Ще съжалявате, ако не опитате: 5 стилни пролетни визии за жени 50+

Здравейте всички! Днешната публикация е за стилни визии за дами 50+, несъмнено, със споменаване на естетиката на 2023 година

Ако тази тематика е подобаваща за вас, тогава не забравяйте да се отпишете в мненията кои изображения сте харесали повече.

1. Естетика на панталон

Ако сте на 50+, само че към момента водите деен обществен живот, тогава костюмът с панталон ще се впише съвършено в естетиката на вашия дрешник.

Ако приказваме за това какъв брой е значимо през 2023 година да носите костюм с панталон, то най-подходящо е да го комбинирате с потник, който подхожда на цвета на кожата ви. Горната част не би трябвало да е супер къса. Основното е, че когато сакото е закопчано, част от него се вижда.

Можете да добавите сбити аксесоари към изображението.

2. Широки панталони

Колкото по-широк е, толкоз по-добре. Знам, че мнозина си мислеха нещо от рода на: „ Къде са ми нужни необятни панталони за моите кифли? “ Но не става по този начин.

Напротив, когато носите панталон, който не пасва на бедрата, тогава подчертавате по-малко тази част от фигурата и не притегляте вниманието.

Отгоре можете да носите необятна водолазка или спокоен пуловер. Аз самият обичам да го нося.

Топ уместно кожено яке или палто. И в този момент към този момент сте комфортни и съвременни.

3. Дънкова пола

Разбира се, най-актуалната дънкова пола е в пода, само че тя ще подхожда на малко хора, само че дънкова пола с дължина до коляното е много.

Най-интересното е, че се комбинира с съвсем всички сбити модели, направени от естествени материали: пуловери, ризи и така нататък

Не одобрявам цепката в средата на полата на цялостните бедра. Взимам си дънкова пола с цепка в профил, тъй че бедрата наподобяват по-малки.

4. Обвивка рокля

Като цяло, роклята под коляното е просто избавление за всяка дама. Облече и потегли. Роклите от този вид постоянно са тънки, не излизат от мода и ще ви устоят дълго време.

Основното нещо е палтото да покрива дъното на роклята. От обувки – ботуши с ниска скорост, които отиват под рокля или обувки.

Да, такава рокля не е в естетиката на 2023 година, тя е в естетиката на последните 10 години.

5. Пухнат потник

Помня по какъв начин се появиха тези потници и всички доста ги харесаха. Те също могат да бъдат приписани на естетиката на 2023 година

Най-актуално е да ги комбинирате с дънки, качулки, водолазки в разкрепостени визии.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР