Здравейте, вчера, 23 май, по линии 24 и 93 се

...
Здравейте, вчера, 23 май, по линии 24 и 93 се
Коментари Харесай

Сигнал: Вижте как фирма нарушава договора с Общината

Здравейте, през вчерашния ден, 23 май, по линии 24 и 93 се движат рейсове от вид щъркел, оповестява четец на Plovdiv24.bg . И прибавя:

" Въпросните линии са включени по новия контракт, който е подписан предходната година с общината, при който написа че би трябвало да се движат рейсове с над 70 места, т.е. дребните рейсове да не се позволяват в контракта.

Странното тук е, че по линия 93 от началото на възлагането на линията на превозвача до момента се движат единствено рейсове от този вид (за дребните рейсове говоря), при което общината трябваше да приключи контракта на " Автобусни транспорти " ( " Меритранс " ) за тази линия.

Искам да запитвам Общината по какъв начин може да постанова наказания на компания " Хеброс бус ", а за другите компании, които са в консорциума, не може? " Хеброс бус " ли е повода да има щъркели в градския превоз? И друго, за какво от ОКТ не ревизират другите линии на другите превозвачи, а единствено на Хеброс бус?

Моят извод е, че от Общината желаят да отстранен компанията с естествените рейсове и отново да върне щъркелите. Това не е усъвършенстване, а утежняване на качеството на услугата и по тази причина хората заобикалят да употребяват градския превоз ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР