Здравейте, това е Кенджи.В Хонконг, където живея, слушаме много за

...
Здравейте, това е Кенджи.В Хонконг, където живея, слушаме много за
Коментари Харесай

TSMC в Япония и тревогите на AI на Wikipedia

Здравейте, това е Кенджи.

В Хонконг, където пребивавам, слушаме доста за Япония тези дни, изключително за това по какъв начин бенчмарк акциите междинната доближи рекордно високо равнище за първи път от повече от 34 години предходната седмица.

Докато фондовите пазари в континентален Китай и Хонконг остават в застой, семинарите и събитията за японски акции тук задоволяват възобновения вкус за този дълго подценяван клас активи. Във вторник се срещнах с двама основани в Токио портфолио мениджъри на път за у дома от Сингапур. Те бяха в града единствено за 36 часа, с цел да беседват с локални клиенти за това по какъв начин да се включат в японските акции. Един от тях сподели, че неотдавна е пътувал чак до Латинска Америка, с цел да поучава клиенти по същата тематика.

Но до момента в който Япония наподобява се завръща за вложителите, не е напълно там в технологиите. Само два дни откакто Nikkei Average счупи върха си от 1989 година, Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. отвори първата си фабрика в Япония в Кумамото. Токио поддържа плана съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР