Здравейте спешно ми трябва нурофен! Ако някой пътува до Одрин,

...
Здравейте спешно ми трябва нурофен! Ако някой пътува до Одрин,
Коментари Харесай

Молба за покупка от Одрин изуми хората. Оказа се, че не е шега

" Здравейте незабавно ми би трябвало нурофен! Ако някой пътува до Одрин, апелирам да ми вземе! Благодаря ". Тази молба в групата На пазар в Одрин безусловно разпали огромна полемика в обществената мрежа.

Докато едни консуматори на Facebook питат дали това е смешка и ка въобще е допустимо сходно нещо да бъде оповестено там, други търпеливо изясняват, че въпросното лекарство сега доста мъчно се намира у нас.

Ето и част от мненията под поста:

" На всички коментиращи, че и в нашите аптеки има. Не знам дали сте наясно, само че сега нурофен за деца се намира доста мъчно в БГ аптеките. А самото дете може да понася единствено това лекарство ".

" Дайте на детето елементарен български парацетамол, сироп за деца! "  

" А дали сте осведомена, че е липсващ от нашите аптеки, както и други медикаменти. Не е казуса в цената. Просто го няма. Не коментирайте ей по този начин ".

" В уеб страницата на " Гален " виждам 13 типа нурофен, че са и на промоция, а да не приказваме, че главната съставка е ибупрофен и има десетки разновидности този прославен нурофен. Ако не намирате в най-близката Ви аптека, питайте с какво да го замените. Несериозно е да се търси по неотложност нещо толкоз налично ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР