Здравейте! Следя репортажите ви! Наскоро прочетох за градския транспорт в

...
Здравейте! Следя репортажите ви! Наскоро прочетох за градския транспорт в
Коментари Харесай

Клиентка на таксиметрови фирми за диспечерките: Ужасни са!

Здравейте! Следя репортажите ви! Наскоро прочетох за градския превоз в Пловдив. Бих желала, в случай че има опция, да се направи подобен и за такситата. Това са компании с 80% арогантни, нагли и нелюбезни чиновници, написа читателка на Plovdiv24.bg .

" Аз съм от Варна, пребивавам в Пловдив от година и половина. Държа да отбележа, че също съм работила като диспечер на таксиметрова компания. И в случай че си бях разрешила 2% от отношението, което получавам, щяха да ме изгонят на втория час. И по този начин, всеки ден употребявам услугите на такси. При което, когато вдигнат телефона, действително аз не мога да направя поръчка за такси, тъй като в границите на 20-30 секунди чувам персоналните им диалози.

А недай си боже, да ги прекъсна, ми се дава отговор " Изчакайте, госпожо ". Даже по-скоро ми се крещи. Друга обстановка е поръчка за такси - казано ми е 3-4 минути, таксито се бави 6-7 /закъснявам за работа/, връщам позвъняване, изяснявам от къде до къде е поръчано такси и насреща се чува " И? "..

Тръгвам с въпроса дали колата идва и така нататък и отсреща ми се крещи, че колата идва, били минали 5 минути. Какво съм била желала и така нататък Имам очевиден случай, при който една от служителките си разреши да ми звънне и да ме заплашва, че щяла да ме откри и разбие главата и така нататък

При което написах недоволство до компанията, само че досега към момента отговор няма. Обслужването продължава да е под всякаква рецензия, а за жал не виждам усъвършенстване! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР