Здравейте. Следя новините в сайта ви всеки ден, особено тези

...
Здравейте. Следя новините в сайта ви всеки ден, особено тези
Коментари Харесай

Моторист засне собствените си безразсъдност и нарушения, вдигна почти 200 км/ч

" Здравейте. Следя новините в уеб страницата ви всеки ден, изключително тези за пътната конюнктура в Пловдив. Като водач ми прави усещане, че има доста сътрудници мотористи, които се пазят сами и не прекаляват - съблюдават разпоредбите и държат скоростта в законните граници, обаче има и такива, които на всяко излизане все едно са на писта ".

Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нас. И продължава:

" Такива хора освен подклаждат гнева на останалите участници в придвижването към мотористите, само че и са евентуален материал за вести в бъдеще, свързани с жертви на пътя.

Прикачвам ви линк с един подобен субект, който за 25-минутно видео прави десетки нарушавания, в това число каране със 175 км/ч на Околовръстното на Пловдив, 195 км/ч на знак 60 на пътя Пловдив-Пазарджик и каране с над 150 км/ч в самия град, криволичене по платното, каране на една гума, в насрещното и така нататък, което е безусловно незаконно и рисково държание.

Същият този човек очевидно от години качва клипове, в които се вижда по какъв начин редовно нарушава ЗДвП без последици и очевидно не мисли, че е проблем и да се снима, до момента в който го прави.

Да чакаме ли КАТ да се самосезират или новините в 20:00 ч. да ни кажат по какъв начин е умъртвил някой или по какъв начин не са го видели и са го бутнали, до момента в който е карал с 150 градско? "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР