„Здравейте, скъпи мои приятели. Искам да кажа няколко неща на

...
„Здравейте, скъпи мои приятели. Искам да кажа няколко неща на
Коментари Харесай

Софи Маринова смъртно обидена: Лоренцо е мой

„ Здравейте, скъпи мои другари. Искам да кажа няколко неща на тези, който се вършат че ме обичат и боготворят. Бих желала да ги помоля да престанат да си вършат реклама, до момента в който се подиграват с моя облик. Нямам нищо срещу никого, само че не считам, че е редно да бъда обект на насмешки и то изключително от мои сътрудници! Моля ви най-сърдечно да не се ровите в персоналния ми живот и семейство ми и не замесвайте синът ми във вашите скечове и интриги! Дали Лоренцо е мой наследник, е нелепа смешка. Поне измислете нещо по-оригинално.

Известно е на всички, че аз в никакъв случай не съм си разрешавала да разисквам някой сътрудник, или да давам мнение за даден план или ария. Уверявам ви също по този начин, че постоянно съм мразела клюките и интригите без значение за кой се отнася, както и не разрешавам някой да приказва пред мен за други! Знаете, че съм доста необятно скроен човек, само че всичко си има граници! Чувствам се афектирана!” Това разгласи изненадващо Софи преди минути, без да даде детайлности какъв скеч има поради. Очевидно нейни сътрудници са я наскърбили със смехории за нея и сина й Лоренцо, който е огромната й горделивост.

Скечове с изключение на екипът на Слави, който е в прелестни връзки със Софка, вършат и Константин и Фънки, които също са доста близки с ромската перла. Hotnews.bg е безапелационен, че няма по какъв начин никой от тях да е изразил подозрение в нейното майчинство над Лоренцо, по тази причина ще продължи да търси кой обиди смъртно Софи. Лоренцо пристигна на бял свят през 2002 година и е от връзката на Софи Маринова с Петър Петров - барабанист от някогашния оркестър "Орхидеи ". Заедно са 8 години. Сватба няма, тъй като певицата е срещу.

Петър има двама синове от предходната си връзка - Асен и Дачо, с който Маринова живееше, откакто се раздели с бащата на Лоренцо. На процедура беше влюбена в доведения си наследник. Връзката им продължи 4 години, през които не я криеха. Открито разказваха за връзките си. Дори участваха дружно в третия сезон на "ВИП Брадър " през 2009 година. После взеха решение да се разделят, а малко по-късно Дачо се ожени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР