Здравейте, реших да се обърна към вас, защото явно от

...
Здравейте, реших да се обърна към вас, защото явно от
Коментари Харесай

Голямото сметище на малкия път

Здравейте, взех решение да се обърна към вас, тъй като очевидно от Регионална инспекция за опазване на околната среда Русе нямат желанието, нито желанието да си свършат съзнателно работата.

Неколкократно звънях със концепцията да подам сигнал за изхвърлянето на строителни боклуци измежду природата и по съответно в околност Слатина, уличката в ляво преди Дунарит посока с. Николово, само че "денонощният " им телефон е неактивен.

Искам да изразя възмущението си от обстоятелството, че не се подхващат безусловно никакви ограничения за опазването на околната среда и от жители и от съответните институции.

Бяхме сложили камера за видео наблюдаване за наша сметка, която в следствие бе открадната за най-вероятно да не хванем извършителя/те и надлежно да бъде подаден сигнал против него.

Кметът на с. Николово от месеци обратно е осведомен за протичащото се, само че резултат няма. По този път постоянно сме засичали поданици от околията, които идват да се любуват на гледката, само че непрекъснато изхвърлят отпадъците си измежду природата, което е безобразно.

Смятаме, че е извънредно неотложно да бъде сложено видео наблюдаване и причинителите да бъдат глобени или да бъдат сложени контейнери за изхвърляне на отпадъците.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР