Здравейте приятели! Вчера задържаното лице с инициали В.К. в ГДБОП

...
Здравейте приятели! Вчера задържаното лице с инициали В.К. в ГДБОП
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Ето го арестуваният заради критика във Фейсбук към Борисов! РАЗКАЗВА ПОТРЕСАВАЩО: Под тяхна диктовка писах, че не желая да го убивам и се разкайвам, а после ме...

Здравейте другари! Вчера арестуваното лице с букви В.К. в ГДБОП бях аз! Да, аз! Васил Коцев, роден в град София и живущ в столицата! Много от Вас ме познават! Който не ме е виждал онлайн, ме знае от фейса! Да, признавам си, не одобрявам ръководството на господин Борисов, т.е. на министър – ръководителя. Не съм единственият! Но това е друга тематика.

Как стартира всичко. В 12:30 часа бях излязъл от моя дом, с цел да оказа помощ на майка ми и да й пазаря някой неща. Майка ми се обади на мобилният ми телефон и ми сподели: Васко, къде си?. Отговорих, неприятно ли ти е майко. Заради суматохата в гласа й. И тъй като е възрастен и болен човек. Тя ми сподели – не, просто у нас има едни господа, които имат въпроси към теб.

Бивш боец съм в поделението на Жандармерия – София и знам какво може да значат тези думи, а и проследявам с интерес криминалета. Викам, веднага ще се кача. Прибрах се у нас и там ме чакаха двама господа.

Попитах ги - добър ден, кои сте вие? Те ми споделиха, че са от ГДБОП и мен тръпки ме побиха! Викам, е в този момент я втасах. Знам, че тъкмо тази работа се занимава с пъклен съществени неща. И не прави информации по домовете.

Майка ми се бе шашнала. Аз попитах дали съм арестуван. Не, господине, каним ви в качеството на очевидец.

Викам, мога ли да видя нещо, с което да ме каните? Те споделиха да, незабавно, и попълниха призовката!

Стори ми се, че не е напълно по разпоредбите. Призовка се попълня още в службите. Но си замълчах. Попитах ги къде би трябвало да дойда. Не, ние ще ви отведем. Вече започваше да мирише! Казах добре. Майка ми ме попита - излизаш ли? Отговорих й, че господата имат въпроси към мен. Ще отида да ги изслушам. Тя вика – но нещо неприятно ли е направил?

Те споделиха – не се тормозете, госпожа, единствено за информация е! Викам си, да, бе, информация! И по този начин седнахме в колата.

Говорихме напълно другарски. Изобщо бяха извънредно общителни. Написах на моята стена единствено едно нещо: „ Отивам в ГДБОП “, тъй като имам много другари във фейса те помислиха, че се подигравам и почнаха бъзиците. Аз крещя единствено, че не е базик!

Та, закараха ме в службата. Качихме се на третия етаж, като преди този момент попълниха на един лист кой съм, какъв съм и така нататък Точно като във филм! Питаха ме дали нося оръжие. Казах им - в никакъв случай не съм имал. Провериха ме с детектор и ми споделиха да оставя телефона си в шкафчето и да взема ключа. Направих всичко, което желаеха. Качих се и запитвам като какъв тъкмо очевидец се явявам.

Те ми викат, ние имаме няколко в действителност комплицирани и значими въпроси. Казах – добре, задайте ги, чувам ви. Извадиха листове и споделиха, че през април месец от моя профил във Facebook е излязла обява - „ Борисов, времето ти свършва, идва времето на националната обич с пушки и сопи “. Попитах- е, и? Те ми споделят – господин Коцев, това е опасност към премиера! Викам, какво? Наистина се шашнах!

Те ми споделят – вие призовавате за протест! АЗ!?! Че аз даже не помня какво съм писал преди толкоз месеци. И от кое място сте сигурни, че профила ми не е бил хакнат? Те ми споделят – сигурен ли сте, че ви е хакнат? Викам, господа, не съм сигурен в нищо. Те: Защото, в случай че е хакнат, би трябвало да вземем всичките ви устройства от вас, с които е обвързван профила. Казах - а, не благодаря!

И по този начин, те ме питат за какво пишете това против премиера?

Отговорих – а на вас не ви ли се коства, че в тази страна нещата са комплицирани. Facebook е свободно пространство и по най – висшия закон, наименуван Конституция на Република България, всеки има право да показва и написа каквото мисли! Това се назовава май независимост на словото!

Те: Пишете всичко. Казах, добре. Писах, да писах под тяхна диктовка. Че не искам да умъртвявам примиера!?! Викам – но в действителност ли да го напиша? Те викат – не по този начин, не е добре, напишете, че се разкайвате за думите си. Казах – ще го напиша, само че не се разкайвам.

После имаше и още диалози. Попитаха ме дали контактувам с някакъв профил Ванче Михайлов. Викам – не съм сигурен, само че не мисля, че познавам подобен профил. Питаха ме дали познавам други хора, които псуват примиера. Казах – да, знам. Давайте телефонният справочник и там 95 % несъмнено го псуват!

Лично не ги познавам!

Те: А вие познавате ли такива хора? Казах – да познавам! Кажете имената им. Казах им – не, господа, аз изменник в никакъв случай няма да бъда!

И най- най-после след един час ме пуснаха. Казаха ми това си остава тук, нали!

Викам да, ок. Веднага откакто се прибрах се свързах с моят прочут публицист Владимир Танев. Но не поради това да осведомявам медиите. А да му кажа, че могат да го привикат! И той ми вика – Васко, сънувал си. Викам, Владо, за жалост не съм! После той ме попита желая ли да опиша историята, аз споделих – не. Той ми вика – Васе, значимо е хората да знаят какво става! Казах – оф, не желая да съм медийна звезда! Искам спокоен живот! Но той ми сподели – апелирам те, разкажи.

Викам, ок, мамка му, какво изгубвам! И описах всичко на него, по-късно почнаха да ми звънят публицисти! Нататък всичко е известно на медии и на читателите на тези медии, които се свързаха с мен. А те са Авантаж, Афера, BIG5 и БТВ Новините. На последните отхвърлих да ме снимат.

Искам, както споделих и нагоре, спокоен живот.

Това е, апелирам ви, господа от Върхушката на България, оставете народа ни намира!

Ние така и така сме най-после на силите си!

След толкоз доста ПРЕХОД!

Васил Коцев

https://www.facebook.com/vassilkocev

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР