Здравейте, приятели! Уикендът настъпи, а няма нищо по-приятно. Сипвайте кафето

...
Здравейте, приятели! Уикендът настъпи, а няма нищо по-приятно. Сипвайте кафето
Коментари Харесай

Емоции тресат две зодии, денят е на Рибите

Здравейте, другари! Уикендът настъпи, а няма нищо по-приятно. Сипвайте кафето и започвайте нашия хороскоп.

ОВЕН

Отличен ден. Можете да извършите доста потребни неща за себе си и за другите. Ще подкрепите хора в сложна обстановка и ще възстановите справедливостта в конфликтна обстановка. Вероятно е през днешния ден да намерите нови другари и съдружници, на които можете да разчитате в бъдеще.

ТЕЛЕЦ

Напрегнат ден. Трябва да се справите няколко неща едновременно. Освен това близките не постоянно ви схващат вярно и ще би трябвало да обяснявате и най-простите неща няколко пъти, което ще е много досадно. Но вие ще се справяте с страстите и ще избягвате спорове, доколкото е допустимо.

БЛИЗНАЦИ

Днес способността умерено да преговаряте и да организирате полемики по градивен метод ще ви е доста потребна. Имате късмет за решение на значими работни въпроси, подсилване на професионалните позиции и разоръжаване на недоброжелателите. Не са изключени и сантиментални изненади.

РАК

По-добре е да не планирате значими неща през първата половина на деня. Може да е мъчно да завършите започнатото, а и не постоянно ще е допустимо да постигнете резултата, който сте очаквали. Лесно ще бъде да се справите с настоящите задания и да разрешите изостанали проблеми.

ЛЪВ

Това е денят, в който можете бързо да разрешите комплицираните проблеми. Интуицията ще ви оказва помощ да действате вярно, да не допускате даже дребни неточности, и изкусно заобикаляте клопките, сложени от недоброжелатели. За да се договорите с някого за взаимни дейности, постоянно би трябвало да полагате съществени старания.

ДЕВА

Ден за забавни и значими диалози. Интуицията безпогрешно ще ви подсказва по кое време си коства да вършиме отстъпки и по кое време ще е по-добре да отстоявате за себе си. По-добре е да не бързате с значимите решения, изключително в случай че те засягат далечното бъдеще. Очаквайте позабравени парични приходи.

ВЕЗНИ

Добър ден за разискване и шерване на вашите хрумвания и дълготрайни проекти. Връзката, която в този момент стартира като бизнес партньорство, може да придобие другарски или сантиментален темперамент. Денят ще е сполучлив във връзка с финансите - евентуални са парични приходи или печеливши покупко-продажби.

СКОРПИОН

Не постоянно ще е елементарно да се разбирате с хората. По време на работа са вероятни различия заради дреболии. Някои компликации при разискването на настоящи въпроси, могат да доведат до спорове. Опитайте се да не губите равновесие и ще успете. Денят е подобаващ за събиране на информация.

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден, който ви дава късмет да извършите доста неща. Ще се опитате да помогнете на тези, които имат потребност и да подкрепите хората в сложни обстановки. Лесно ще е да възстановите бизнес връзките, които в миналото са ви били потребни. Запознанствата ще са лесни - ще вършиме положително усещане на мнозина.

КОЗИРОГ

Струва си да се възползвате от поддръжката на звездите. Благодарение на нея ще осъществите смелите си проекти и ще постигнете триумф. Можете да преговаряте за съдействие с нови познати. Най-вероятно те ще се окажат надеждни съдружници. Следобедът е време за другарство с обичания човек.

ВОДОЛЕЙ

Това е денят на новите хрумвания - необикновени, смели и сполучливи. Креативността и находчивастта ви карат другите да поддържат доста от вашите начинания. Лесно научавате всичко, което можете да употребявате и бързо възприемате и прилагате непознатия опит. Внимавайте с парите.

РИБИ

Страхотни сте във всичко - от най-простото до най-трудното. Интуицията ще ви подсказва по какъв начин бързо да постигнете стремежи резултат. Ако я следвате ще си спестите доста време и сила. Възможни са необикновени познанства и срещи, с помощта на които ще ви се отворят нови професионални вероятности.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР