Здравейте, приятели! Както вече знаете най-охраняемите хора на нашата планета

...
Здравейте, приятели! Както вече знаете най-охраняемите хора на нашата планета
Коментари Харесай

Лична гвардия от 120 хиляди души пази Ким от атентат



Здравейте, другари! Както към този момент знаете най-охраняемите хора на нашата планета са точно хората, които ръководят страните, а точно президентите, те имат огромна отговорност обвързвана с управлението на страната, което значи, че водачите се нуждаят от добра отбрана, и то много добра.

Днес в този видеоклип ще научите най-строго охраняемите президенти и на какво са способни службите им за сигурност.

1. Ким Чен Ун.

По време на визитата си в Южна Корея, водачът на КНДР, Ким Чен Ун се е движел с конвой с бронирани мерцедеси, към неговата лимузина са бягали 12 охранители, които изцяло са обкръжавали автомобила, и това е изглеждало малко необичайно и занимателно, няма да крием.

Обичайно, колите на водачите се съпровождават от конвой с мотоциклетисти, а множеството коли са без спомагателен конвой, въпреки всичко те са изцяло бронирани, обаче казусът с Ким е наопаки, той в действителност доста се тормози за своята сигурност и точно за това избира и бягащи охрани, тъй като те не би трябвало да се концентрират върху моторите, а тъкмо наопаки, цялото внимание и фокус се отделя за здравето и живота на Ким, както виждаме, за него цифрата на охраните е от голяма важност, водачът се охранява от 15 000 телохранители, несъмнено, не всички вървят с него по едно и също време, само че цифрите са просто колосални.

Освен това, Ким има персонална армия, неговият щаб съставлява 120 000 души, те освен пазят Ким, само че и пазят Пхенян. Това е същинска войска. За какво му е такава голяма защита? Отговорът е, че преди години е имало доста набези към членове от фамилията му, точно за това Ким се отнася доста съществено и деликатно с сигурността си.

2. Реджеб Тайп Ердоган. 

Президентът на Турция също е осведомен с значимостта на персоналната защита, неговата голяма защита освен се разполага в големите кортежи, които се движат с висока скорост по улиците и осветявайки ги със сигнални лампи, в цифрата отговарящи за сигурността на Реджеп Тайп Ердоган също се числят и снайперисти, следящи за всяко придвижване от високо и имащи правото да стрелят във всеки миг в случай че на хоризонта се появи заплаха за президента. Между другото, може би си мислите, че всички президенти, избират бронирани, скъпи и последни модели мерцедеси? Не, лъжете се. Ердоган, от време на време се придвижва с президентският си рейс, несъмнено с конвой и военни на покрива. А, по какъв начин съумяват да запазят равновесие при завоите? А самият Ердоган със своята брачна половинка се намират вътре в бронираният рейс, откъдето приветстват своите жители. Може би, той смята този метод на транспорт за по-безопасен.

3. Шиндзо Абе

Най-младият премиер-министър в историята на Япония, той се явява основното лице на страната, не гледайки, че тази страна съхранява статус на конституционна монархия, възрастният император извършва единствено церемониалните функционалности, задоволително е да го съпоставим с защитата на премиер-министъра и незабавно всичко излиза наяве. Шиндзо Абе се придвижва дружно с дълъг конвой от бронирани коли, а когато той би трябвало да се причисли към основен път, охраните се демонстрират от прозорците и с специфични придвижвания твърдят водачите да понижат скоростта и да пропуснат премиер-министъра. Да и никакви прикривания на пътища. Хм, а помните ли охраните, които бягаха към автомобила на Ким Чен Ун при започване на видеоклипа? Изглежда, че сходна традиция има и в Япония, само че тук обстановката е ясна, надали в тези тесни улици биха се поместили няколко мотоциклетисти.

4. Кралица Елизабет ll
Въпреки, че кралицата на Англия както и императора на Япония, не се явява държател на страната, за нейната защита се харчи голяма суми, това не е инцидентно, опитите за нападение на Елизабет втора се случват с застрашаваща периодичност, точно по тази причина кралицата, както никой различен се нуждае в надеждна отбрана в рамките на Бъкингамския замък, за това дават отговор гвардейците, които са разполагаем през деня и нощем, а когато тя излиза отвън двореца, тя се съпровожда от полиция и персонална защита, през 2011 година двама английски мъже са замервали кралският Ролс-Ройс със сурови яйца, някой от които са попаднали по прозореца, а други по вратите, за благополучие никой не е потърпевш и нарушителите на кралският покой бързо са арестувани, само че както знаете, нападенията могат да бъдат още по-сериозни, и точно за това кралицата се съпровожда от голям брой телохранители.

5. Алфа Конде 

Време е да погледнем към Африка и африканските политици, да вземем за пример към човек с името Алфа Конде, от 2010 година той заема поста президент на Гвинея и не гледайки на опита за нападение към него през 2011 година, наподобява, че твърдо е решен да не се крие в бронираните коли, ето го - появил се от люка на автомобила и маха на своите жители и като че ли не се опасява от безусловно нищо, тук е момента да споделя, че той се съпровожда от голям брой мотоциклетисти при започване на колоната, голям брой телохранители и камиони цялостни с военни, които са подготвени във всеки миг да се отзоват при минимум безпокойствие застрашаващо живота на президента.

5. Доналд Тръмп.

Въпреки, че Доналд Тръмп към този момент не е президент на Съединени американски щати, въпреки всичко бих желал да споделя  за неговата защита. Говори се, че той е имал голям брой телохранители и защита още преди да стане президент на Съединени американски щати, допускам, че знаете в това време той има бизнеси за милиарди. Той е наемал сътрудници единствено от някогашните секретни служби и бойци от елитните познавач подразделения на морските тюлени. Удивително е, че когато той встъпва на президентската си служба, кортежът се е съпровождал от внушителна навалица сътрудници. По данни на CNN, преди стъпването му в служба, едно пътешестване до Ню Йорк на него и неговото семейство му е излизало към 1 милион щатски $ за ден, по-късно несъмнено сумата не е намаляла, когато става въпрос за такива големи пари, може да се наеме конвой с друга дължина и топ сътрудници от познавач службите. Погледнете ги единствено, тези мъже си знаят повече от съвършено работата. Между другото, всеки почитан американски политик получава познавач защита от секретните служби, почнали са да посочват Доналд Тръмп – МАГНАТ, а неговата брачна половинка Мелани – МУЗА, очевидно за секретност.

6. Владимир Путин 

За сигурността на Руският президент се грижи Федералната работа – мощна, могъществена и най-скритата познавач работа в актуалната Русия. Официалните данни за числеността на охраните са в загадка, по някой данни, които за жалост не могат да се ревизират, през днешния ден защитата на президента и други действия с нараснала значимост се прави от 50 000 сътрудника, тези хора освен, че на всички места съпровождат Путин по време на пътуванията му, само че и ревизират улиците по които президента ще мине с цел да се убедят в сигурността им, не гледайки на дългият лист от отговорности, основната задача остава отбрана на по този начин наричаният обект номер 1. До ден сегашен, сътрудниците са съумели да предотвратят няколко опити за покушения над съветският президент, само че към момента не са налични детайлности за необятната общност.

7. Си Дзинпин

За сигурността на висшето управление на КНР, включително ръководителя СИ ДЗИНПИН дава отговор Централното бюро по сигурност на комунистическата партия на Китай. Общата бройка на сътрудниците и бойците съставлява повече от 8 000 военни в 7 разнообразни функционални групи, всяка от която извършва избрани функционалности. За да се попадне в групата от сътрудници се минава през най-строгият асортимент на фрагменти, главните от които са политическа надеждност, физическа подготовка, равнище на обучение, и строга дисциплинираност, само че не гледайки на тази внушителна войска от подготвени експерти, има клюки, че Си Дзинпин непрекъснато покачва условията за охраните. Личната защита на Си би трябвало да има повече от 6 години политически и професионална подготовка в специфичният отряд на охраните, а също по този начин и да владее потреблението на най-малко 8 огненострелни оръжия и да може без проблем да стреля с две оръжия по едно и също време, всяка от охраните би трябвало да има при себе си три разнообразни револвера, два ножа и димка, и всичко това е за сигурността на генералният секретар, неудивително е, че те наподобяват толкоз съществени при съпровождане  на автомобила на водача, апропо, забелязахте ли леко притворените порти на колите? Видно е, че вътре има познавач сътрудници, които са подготвени във всяко време да отреагират във всякаква заплаха, по неофициални данни, персоналната защитата на Си не е повече от 12 строго подготвени сътрудника.

8. Аласан Уатара

Президентският пост на Кот д`Ивоар се заема от Аласан Уатара, прочут в страната си политически активист, само че несъмнено, ние няма да обсъждаме правилността на неговите решения в мащабите на страната, която той ръководи, по-добре погледнете защитата му. Както и всеки президент се съпровожда от служители на реда с мотоциклети, а автомобила се движи в конвой, само че персонално на мен повече ми харесаха тези сътрудници, които се държат на прага на автомобила, точно те са хората, които дават отговор за сигурността на президента, който приветливо мята на жителите си от люка на автомобила.

9. Папа Франциск

Въпреки, че Папа Франциск по-скоро е духовно лице, той също се явява главата на Ватикана, а Ватикана от своя страна се смята за пълноправна страна, и допускам, че всеки е слушал за неговата защита, няма по какъв начин да забравите тези швейцарски гвардейсти, само че те не са участници на театрално зрелище, а същински бойци, които са виновни за сигурността на Папата и неговата резиденция, те са особено образование въоръжени и знаят доста добре какво да вършат с цел да може главата на католическата черква да е в сигурност. Гвардейстите са доста прецизни при визитите на Папа Франциск, тъй като преди години е изработен опит за нападение на някогашната папа – Йоан Павел ll през 1981 година. Днес длъжността се заема от Франциск и той доста повече е открит към народа в сравнение с неговите прародители, само че това не значи, че на Папа Франциск не му би трябвало защита, която ще го пази от разнообразни неприятни моменти. По време на визитите му в другите страни, телохранителите следват неговият автомобил малко по малко, те освен го пазят, само че и оказват помощ той да поддържа връзка с жителите, в случай че желаете Папата да благослови вашето дете е нужно да го дадете на охраните и те ще го закарат до него. Между другото, Франциск е доста непредвидим, и във всеки миг, може да се слезе при народа, представяте ли си какъв стрес е това за службата по сигурност. 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР