Здравейте, пиша ви, защото ми омръзна с (или без) право

...
Здравейте, пиша ви, защото ми омръзна с (или без) право
Коментари Харесай

Пловдивчанин плати 550 лева глоби и не издържа: За едни може, а за други - не!

Здравейте, пиша ви, тъй като ми омръзна с (или без) право да облепват стъклото на персоналния ми автомобил с фишове по 50,00 лева за погрешно паркиране (доста постоянно и спорно). Вече съм платил на Община Пловдив 550 лв., и то единствено за 2018 година, от 1 януари до момента. Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И добавя:

" А в това време колите на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив, всички коли на Общинска защита (на самия площад в центъра) и в градинките до Съда в Пловдив да са 95% погрешно паркирани всеки ден - без наказания, без санкции, без фишове, а няма даже и един пристъпен тротоар за пешеходци около тези институции в целия Пловдив.

Не може ние да съблюдаваме разпоредбите, а органите, контролиращи нашето съблюдаване на общински наредби за неразрешено паркиране по тротоари, да не важи за всички тях. Моля за помощ и оповестяване, както и обществено неодобрение на беззаконията в града ни. Благодаря ви авансово!

Спокойно може да се разноските и заснемете наглостта на всички разказани злоупотреби (безнаказани), и по този начин през последните 6 години, в центъра на града ни (Пловдив) и сами да заснемете погрешно паркираните служебни коли върху тротоари (около ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив), в пешеходната зона на самия площад (пред някогашния Партиен дом, против Централна поща) Общинска защита, пешеходна зона и градинка зад Апелативния и областен съд в Пловдив.

Омръзна ми елементарните хора и жители да бъдат мачкани, унизявани и наказван, а за " правоимащите " локални институции в града ни да няма (и да не важат) същите закони! "...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР