Здравейте, пиша ви във връзка със съществуващ проблем до Гребната

...
Здравейте, пиша ви във връзка със съществуващ проблем до Гребната
Коментари Харесай

Вижте как изгониха агресивен шофьор от пешеходна алея на Гребната

" Здравейте, пиша ви във връзка със действителен проблем до Гребната база. Преди имаше колчета, пречещи на наглите водачи да минават през пешеходната алея, само че сега тези колчета не съществуват ". 

Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си, изпратен до нашата медия. И прибавя:

" Нивото на просвета и възприятие на чест явно липсват при много наши сънародници. Изпращам Ви видео от преживелица, която претърпях.

Шофьор на автомобил, каращ по пешеходна алея, се изнерви явно заради обстоятелството, че аз не съм автомобил и се движа с естествена човешка скорост. Започна да ми бипка, с цел да му направя път, тъй като пешеходната алея е за него, а аз му преча.

След като разбра, че аз няма да се мръдна, слезе от автомобила за разпра. Бързо разбра, че няма смисъл от разпра с мен. След което показа, че в колата е детето му. Не знам за какво човек би тръгнал да се саморазправя пред детето си.

Естествено, звъннах на 112 и те не изпратиха кола. Процедурите са такива, че желаят да откажат хората да подават тъжби, не знам за какво (може би просто не им се занимава), само че това не може да ме спре да подам по надлежния ред сигнал.

Чудя се по кое време ще стартираме да съблюдаваме разпоредбите и по кое време ще спрем да се мислим за мутри, скачащи на пердах на непознати и от време на време несъответствуващи хора? "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР