Здравейте, пиша относно невъобразимата наглост на един от операторите, а

...
Здравейте, пиша относно невъобразимата наглост на един от операторите, а
Коментари Харесай

Клиент: Невъобразима наглост от Yettel с това коварно съобщение!

Здравейте, пиша по отношение на невъобразимата безочливост на един от операторите, а точно " Йеттел България ". Така стартира писмото си до Plovdiv24.bg наш постоянен четец. И прибавя:

" За следващ път ми изпращат така наречен " Push " известие, с което ми оферират да се абонирам за футболни резултати против възнаграждение. Съобщението излиза непосредствено на началния екран, като заобикаля всички заключвания на телефона и е доста елементарно несъзнателно да бъде признато.

На всичкото от горната страна известието е с български текст, написан на латиница и бутоните за приемане и отвод са надлежно Accept и Cancel на британски език за облекчение очевидно на рускоговорящата общественост на пенсионерите в България. Последният път 10-годишният ми наследник бе приел такова известие и резултатът бе насъбрана сметка от непотребни 170 лева

При диалога ми с " Йеттел " по отношение на неправомерността на метода на изпращане, след дълго отказване, че тези търговски известия са техни, единият от консултаните се аргументира, като ми сподели: " Да, на британски са, само че Accept e в зелено, а Cancel е в алено ". Е, ползвам и снмка на екрана, с цел да може сами да прецените. Благодаря! "

Официално мнение на Yettel България:

Yettel предлага на своите клиенти необятен набор от осведомителни услуги, включително информация за ски надпревари, футболни вести, настоящи събития, предписания, вицове, хороскоп, прогнози за времето и други Клиентите могат да се абонират посредством изпращане на SMS със съответната основна дума към номер 222 на цена 0.00 лева с Данък добавена стойност. Цената на получената информация при деклариран от клиента абонамент за услуга е 0.24 лева с Данък добавена стойност.

При заявяване на абонамент клиентите получават SMS информация от понеделник до неделя, в интервала от 8:00 до 24:00 часа, систематизирана според от настоящите събития. При абонамент клиентите получават SMS удостоверение и информация за часовия период на приемане, цена за всяка получена информация и способи за ръководене на абонамента.

Бихме желали да Ви осведомяваме, че Yettel от време на време и на кампаниен принцип осведоми част от клиентите ни, които не са показали, че не желаят да получават маркетингови известия, за всички благоприятни условия за абонамент за осведомителни услуги. Клиентите могат да се откажат от приемането на маркетингови известия по няколко метода: през мобилното приложение Yettel Bulgaria, на тел. 123 или с безвъзмезден SMS до номер 149. Детайли за всички предлагани осведомителни услуги могат да бъдат открити и на формалната страница на Yettel.

При приемане на известие с предложение за абонамент за съответстваща услуга клиентът има опцията да одобри или да откаже абонамента. Бихме желали да подчертаем, че всяко известие съдържа текст с опциите за безвъзмезден отвод от приемането му. Не всички клиенти употребяват устройства, които поддържат кирилица, заради което наличието на известията е на латиница за вярната визуализация на текста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР