Здравейте, моля за съдействие! Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала

...
Здравейте, моля за съдействие! Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала
Коментари Харесай

Безумие! Съдия поиска арест за заразен с ковид, не се явил в съда!

 Здравейте, апелирам за подпомагане! Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си, изправен до нашата медия. Даваме му думата в този момент:

Разказвам случая:

На 9.11.2021 година, реши да си направя бърз тест за ковид-19  и разбрах в 18.30 часа, че пробата ми е позитивен и ме слагат незабавно на 14-дневна карантина в деня на узнаването! Бях Потресен и обезпокоен, защото на другия ден имах призовка за дело в районния съд Пловдив!

Казаха ми да си седнал съм у дома и да не вървя на никое място, това и направих. Изпратих приложените документи, които в този момент и на Вас адресирам, на арбитър Елена Герцова и я помолих да отсрочи делото за друга дата!

Но съдията решила, че би трябвало да ми смени мярката за неотклонение от " подписка " в " задържане под стража ", защото не съм се явил на правосъдното съвещание! Сега апелирам взетата мярка задържане по стража – защото в случай че бях отишъл на съвещанието, щях да извърша нарушаване на взетата ми изолираност в домашни условия! Моля за подпомагане да се спре това безумство!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР