Здравейте, мили хора! Аз съм Янка и съм жената на

...
Здравейте, мили хора! Аз съм Янка и съм жената на
Коментари Харесай

Момче в кома от близо четири месеца, но има шанс да живее, ако дарим днес

„ Здравейте, благи хора! Аз съм Янка и съм дамата на Исмаил. С цялото си сърце ви апелирам да се обединим и да дадем късмет на моя обичан човек да се върне още веднъж към живота. Тойе на 33-години и е най-слънчевият и положителен човек, който познавам. Не единствено, тъй като е моята обич. Всеки, който го познава знае, че сърцето му е голямо, а добротата му безкрайна. Днес той в действителност има потребност от вашата поддръжка и помощ “. Това споделя Янка Христова, която дружно с околните на 33-годишния Исмаил Ибрям от Бургассе надява на знамение.

Четвърти месец момчето е в кома. Губи схващане след висока температура на 8 февруари тази година. По неотложност е закаран в бургаска болница. Там след изработен скенер на главата, лекарите откриват, че има оток на мозъка. Следват две пункции на гръбнака и нуклеарно магнитен резонанс. Така откриват, че има хидроцефалия. На 14 февруари е направена интервенция за слагане на клапа, след което Исмаил изпада в кома. Диагнозата е вирусен енцефалит.

Следващите дни са кошмарни. Постоянни гърчове и лекарите в Бургас не дават шансове той да оцелее, споделя Янка.

На 6 март Исмаил стартира да диша независимо и демонстрира мощна воля за живот. Дните в реанимация също не са леки за него, инфекциите са всекидневие, а битката му за живот е всяка секунда. Сега е с подложен дренаж към белите дробове, а жлъчката му е отстранена. Въпреки цялото страдалчество, той съумява да стиска с ръка и да плаче, когато чуе гласовете на обичаните си хора.

В България няма вяра за него, само че професори от турската болница Аcibadem дават вяра.

„ Затова, апелирам от сърце, даже да имате най-малката опция - да я подарите на Исмаил, с цел да може той още веднъж да има фантазии и да се върне усмивката на лицето му “, написа дамата до него.

А в случай че желаете да направете, кликнете
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР