Здравейте, казвам се Виктор. Обаждам се за запитването ви за

...
Здравейте, казвам се Виктор. Обаждам се за запитването ви за
Коментари Харесай

Забравете Наталия! Вече ви звъни Виктор

" Здравейте, споделям се Виктор. Обаждам се за запитването ви за работа в прът център. Вие сте от София, нали? ". Така стартират телефонните диалози от незнаен номер, индексиран като " Спам " от Гугъл потребителите, които засипаха столичани от през вчерашния ден. Явно фамозният чатбот Наталия си има към този момент и мъжка версия, с цел да няма дискриминирани.

На издевателството са подложени от часове хиляди нашенци, а в случай че се съди по случилото се с Наталия, изцепките ще продължат още няколко дни. Телефоните, от които се звъни, са много сходни с предходната машинация - 0883 27****.

Засега Комисията за контролиране на известията не е в час с повсеместния тормоз, а от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че будни жители към този момент са уведомили органите на реда за протичащото се. 

Призоваваме органите на реда да си свършат работата този път, откакто до момента следствието на ГДБОП за Наталия е без резултат. Какво чакате, господа полицаи, какъв брой чатбота да се навъдят, преди да си размърдате задниците? 

От Министерство на вътрешните работи приканиха посредством Lupa.bg жителите да не дават каквито и да било персонални данни, при положение, че се натъкнат на Виктор или различен чужд по телефона. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР