Здравейте! Казвам се Димитър Драганов – млад 23-годишен човек, който

...
Здравейте! Казвам се Димитър Драганов – млад 23-годишен човек, който
Коментари Харесай

Сигнал: Това бе абсурдна ситуация!

" Здравейте! Казвам се Димитър Драганов – млад 23-годишен човек, който ежедневно се старае да построява позитивния образ на нашето по-добро утро, издал съм 2 стихосбирки, като втората се осъществя като извоювана премия от Първи интернационален конкурс на Издателство " Многоточие “ " Защо пиша това писмо? “.

Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И продължава:

" Днес бих желал да Ви помоля за подпомагане за шерване на вест за цялостен парадокс по родните жп линии, който ме връхлетя на 6 септември вечерта, когато най-спокойно се пробвах да се прибера от София, където присъствах на Алея на книгата, в която участвах, за Велико Търново, където понастоящем пребивавам.     

Бързият трен от София за Велико Търново, който потегля в 20:15 ч., пое с 1 час забавяне, без никой да ни уведоми какво се случва, с цел да сме наясно и да знаем по какъв начин да действаме. Аз и още 1 момче имахме прехвърляне на Горна Оряховица, само че парадоксът се състои в това, че влакът, който трябваше да бъде там, не беше там, а към този момент беше тръгнал, което значи, че ни остави на гарата в Горна Оряховица в 1 часа вечерта!

В 1 часа вечерта от гарата ни споделиха, че или би трябвало да чакаме до сутринта към 5 часа (а аз в 8:30 трябваше да съм на работа в Търново!), или би трябвало да си хващаме таксита, с цел да се прибираме. Според мен това е цялостен парадокс, за който ние не сме отговорни по никакъв метод, и ще се веселя, в случай че ми помогнете в неговото шерване в публичното пространство, тъй като мисля, че тези вести не би трябвало да се премълчават, и е въпрос на гражданска и будна съвест да се споделят намерено, с цел да се задвижваме в постигането на някакъв резултат в преборването с това!

Потърсих БДЖ за информация, като им изпратих тъжба онлайн, само че нямам доверие, че ще ми кажат нещо по-различно от това, че няма проблем от тяхна страна и всичко оправдано е изпълнено. Мисля, че по този начин както аз си правя съзнателно работата и я комбинирам с книгоиздаване и постигане по ярък метод до човешките сърца, желаейки да им вдъхна религия, вяра и обич, от БДЖ също могат да ни обезпечат спокоен превоз от Горна до Търново, който ни се поставя, тъй като сме си заплатили за него!       

           

С момчето, за което Ви пиша, хванахме такси от гарата на Горна Оряховица до Велико Търново и цената ни за него беше 20 лв., които дадохме поради БДЖ и неговите извечни неуредици. Аз персонално не желая да си мълча за сходен вид случаи и взех решение да се обърна към Вас за помощ, която ми е нужна.     

Изпращам и фотография на билета си, на който е отразено по кое време влаковете би трябвало да тръгнат от гарите. Може да я употребявате като материал към вероятно издание на новината. От БДЖ може и да не ми отговорят. 

Поздрави, с най-сърдечно почитание ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР