Здравейте! Както знаете, в града ни маркировката не е на

...
Здравейте! Както знаете, в града ни маркировката не е на
Коментари Харесай

Според вас три ленти ли трябва да са за направо?

" Здравейте! Както знаете, в града ни маркировката не е на положително равнище. Кръстовищата към Аграрния университет и " МакДоналдс " напоследък станаха доста натоварени и в час пик се чака много време ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И прибавя:

" Искам да ви дам образец (снимка) по какъв начин има знаци за три ленти в посока бул. " Шести септември ", само че маркировката е изтрита много. Реално се получава, че най-дясната лента не се употребява, а колите от междинната за напряко влизат в дясната.

Освен че маркировката би трябвало да се възобнови, е хубаво да се постави и в самото кръстовище, тъй като там е и лек завой, а самото кръстовище е дълго. Другият проблем съгласно мен е и културата на водачите - в случай че продължиш напряко от най-дясната лента (както е показано на знака отгоре), другите коли влизат в твоето платно и те засичат и даже стартират да свиркат.

Според вас три ленти ли би трябвало да са за напряко, или най-дясната би трябвало да е единствено за " МакДоналдс ". Лека работа "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР