Здравейте, Историчка съм от Битоля, Македония, живея в София от

...
Здравейте, Историчка съм от Битоля, Македония, живея в София от
Коментари Харесай

Сигнал от историчка от Битоля за антибългарски предавания и пропагандни филми

" Здравейте, Историчка съм от Битоля, Македония, пребивавам в София от 15 година..
Пиша Ви по отношение на " античната " история и минало на " Република " (Северна) Македония!
Допреди няколко години по националната ни телевизия " Македонска радиотелевизија " 24/7 се рулираха антибългарски излъчвания в комбинация с пропагандни филми. Един от тези филми се веселя, че го открих и ви го адресирам, написа Гълъбина Ботевска в сигнал до публицистичната ни поща и обръща внимание на, отдадена на следния филм.

Интересното стартира някъде към 03:30 Мин, написа тя.
ВЪВ ФИЛМА САМИЯТ БОГ приказва на македонски, на македонския народ с цел да им каже " истината ", че те са потомци на МАКЕДОН, и са расата ПРЕДШЕСТВАЛА БЯЛАТА РАСА - МАКЕДОНОИДИ! ТЕ ЩЕЛИ ДА НАСЕЛЯТ ЗЕМЯТА И ДА Я ИЗПЪЛНЯТ ЧАК ДО ЯПОНСКО МОРЕ.
 Любчо Георгиевски: Дълбоката страна в Македония разрушава връзките с България Любчо Георгиевски: " Дълбоката страна " в Македония разрушава връзките с България
" Дълбоката страна " в Северна Македония разрушава естествените връзки сред двете страни. Тя построява ненавист и злост по отношение на България....
И ЗАЩОТО МИ ИДЕ ДА СИ ОСТАВЯ ДИПЛОМАТА НЯКЪДЕ като чета глъпости... И тъй като околните ми в Македония настояват, че там е все по-невъзможно да се живее. Давам ви го като образец за пропагандата която върлуваше и върлува там към момента!
БОРЕТЕ съдебна експертиза ЗА ИСТИНАТА! "
Инфо за пропагандния филм от Wikipedia
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР