Здравейте и честит празник, мили дами - с особен респект

...
Здравейте и честит празник, мили дами - с особен респект
Коментари Харесай

Емо Чолаков разкри прекрасна пролетна картина за уикенда, но само ден по-късно...

" Здравейте и цветущ празник, благи дами - с необикновен почит към вас, скъпи мами! Бъдете ни живи и здрави, доста усмихнати, обичани и щастливи и който каквото ще да приказва, без вас сме за на никое място, да си знаете. "

Така стартира прогнозата за времето синоптикът Емо Чолаков по БТВ и продължи в типичния си закачлив стихотворен звук: 

``
реклама

" Баба Марта май май..ще продължи да се усеща като " май ". Слушайте в този момент чудеса: съботно - хем ще се намалят темпаратурите с градус - два, хем ще осъществят покачване от към 4-5 градуса. Като по какъв начин по този начин? Ами - дневните стойности! Те ще паднат с един два градуса и все пак ще си останат майски граници от 19-20 до 23 и 24 градуса. 

Докато пък утрешните утринни температури ще са по-високи с към 4-5 градуса по отношение на тазсутрешните. 

А по отношение на облачнастта, тя ще е като Баба Марта променлива и закратко следобедно на обособени 5-6 места не е изключено да ви попревали. 

В планините ще има и слънчице и облаци и вятър - западен и от време на време мощен. Само по високото ще вали снежец може би. 

Вижте каква блага и добра баба ни се падна - внезапно ще се промени, само че чак след почивните дни. 

Неделя ще е същият парадайс, същият " май " като събота. В понеделник - остава много топло, само че към вечерта ще стартира да вали. Ще задухат мощни северняци, а във вторник ще рухнем с едни 15 градуса надолу. Ще има едни превалявания вторнишки, тук-там и снежни. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 10 секунди) Рейтинг: 901 | Одобрение: -1879 Да еба майка му, да еба.. ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР