Здравейте драги зрители. При посещение на театър трябва да знаете

...
Здравейте драги зрители. При посещение на театър трябва да знаете
Коментари Харесай

Правила за посещение на театър

Здравейте драги фенове. При посещаване на спектакъл би трябвало да знаете следното:

Още при влизането нашият стационарен екип ще ви направи бърз тест за коронавирус.

След това се наредете на опашката за муден тест за коронавирус. Той излиза до края на представлението. За задачата си пригответе 100 и тридесет лв..

След като минете пред нашата особено сложена термокамера и тя регистрира температура под 36.8 градуса целзий вие може да влезете във фоайето на спектакъл а.

Тези фенове с температура по-висока от 36.8 градуса ще бъдат подложени на по прецизно премерване на телесната температура на по-деликатни места.

Тези със съмнителни стойности на температурата ще бъдат изолирани и до 24 часа извозени с коли за спешна помощ до най-близкото лечебно заведение. Останалите ще могат да влязат в салона. Там е добре да имате поради че:

Всички би трябвало да сте с маски, които да покриват носа и устата.

Насърчава се носенето на ръкавици, като цветът е без значение. Все отново е добре мъжете да бъдат със сини, дамите с розови, а останалите, които имат други искания за пола си могат да попълнят формуляр, в какъв тъкмо цвят си показват тяхната половост.



За ваша сигурност всички места ще бъдат разпределени през място.

За още по-голяма ваша сигурност местата ще бъдат и през ред.

За да се избегне гледането в една посока половината от столовете ще бъдат обърнати с тил към сцената.

Представлението ще бъде прекъсвано през петнадесет минути, с цел да може нашия мобилен екип да ви мери температурата.

Ако усетите, че не ви е добре, апелирам не се тормозете да прекъснете представлението. Станете и обявете по какъв начин тъкмо се чувствате. Все отново, сигурността е на първо място.

Ако получите апел за кашляне, апелирам, поемете мирис и се придвижете до нашия преносим изолатор, който сега е опакованата с найлон ложа отдясно.

Ако имате подозрение, че някой в залата е болен, апелирам докладвайте го на разпоредителя или на някой от актьорите. Те имат нужната подготовка да отреагират на отчет от такова естество.

Ако въпреки всичко някой в залата кихне незабавно използвайте най-близкия пожарогасител. За ваша сигурност те са цялостни с дезинфектант, който убива до 99% от вирусите с обвивка.

След представлението, всички фенове участвате в лотария с награди обезпечени от министерството на културата и опазването на здравето.

Не е смешно!

Благодаря и прелестно гледане!
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР