Здравейте, аз съм Куков от Игри на волята“ и днес

...
Здравейте, аз съм Куков от Игри на волята“ и днес
Коментари Харесай

КУКОВ КОМЕНТИРА Игрите: Той е подлизуркото на сезона, който се закопа тотално!

Здравейте, аз съм Куков от „ Игри на волята “ и през днешния ден още веднъж ще разясня едни от най-интересните събития в предаването. Изобщо няма какво да ги бавя нещата и отиваме непосредствено към Жорката. Подлизуркото на сезона, който напряко се закопа тотално и безвъзратно, нямам думи. Абе, Жорка, Жорка, Жорка, Жорка, какво да ти кажа?

Първо - едвам се въздържам да не изкарам тежката артилерия, само че ще виждам да бъда по-възпитан, тъй като въпреки всичко мисля, че би трябвало да си научиш урока след цялата тази мръсотия. С това момиче Фейгин, това положително творение, напряко се учудвам по какъв начин може да си подобен страхливец, съществено.

Абе, Жоренце, значи всичко към този момент просто излиза напълно отвън надзор. Тотално си се изгубил в нещата, каква беше тая целувка, бе? Уникална първа целувка! Направо сефтето ти беше топа. Любов ли бе да го опишеш? Направо в действителност, брат, ПРОСТО ИЗЧЕЗНИ!

А знаеш ли кое ми е най-странното, Жоренце? Как след всички тези изцепки, братле, ти имаш вкус да се храниш? Всъщност дори не съм прав. Нямаш вкус, тъй като виждам по какъв начин чопкаш с виличката и гледаш в земята и в действителност, братле, в случай че можеше земята да се отвори, щеше да влезеш вътре, нали? Признай си, апелирам те, признай си най-малко един път нещо. Не съм вярвал, че чак толкоз ниско може да паднеш. Охрана, отведете го! Ей, това ми е мнението, съществено.

Това чисто творение Фейгин толкоз е сладка, толова да виждаш по какъв начин ѝ светят очите, като приказва за теб и като минаваш около нея, което за мен е цялостен потрес по принцип. Наистина дори ме изумява по какъв начин е допустимо да бъде впечатлена въобще, само че айде да не ставам доста неприятен, макар че ти тук си го заслужаваш изрично поради самочувствието, което имаш и никаквата почва изпод, напряко смут. Обаче и какво стана, момичето си потегли от плана.

Страшен мъжага си,  заплашителен мъжага дружно с алфата, която те е повела. Говорим за вуйна ти Гена и значи може да се хванете за ръчичка и някъде по този начин далеко да си научите уроците. Достатъчно внимание му обърнахме на подлизуркото, дребното Жоренце, дори и толкоз време не трябваше да му отстранявам въобще.

Нека в този момент обърнем внимание на доблесните и на читавите хора в племето на Непобедимите, тъй като несъмнено има такива и това сигурно е Виктория, не знам за какво се изсипва този хейт върху нея. Ясно ми е, че хората не харесват по-откровените, по-прямите, по-силните хора като темперамент, само че по-точни изявления не съм чувал скоро по отношение на играта на някои хора и то по отношение на тези неприятни действия, които се случват от страна на Жоро.

Леля Гена виждаме, че се е изгубила като на остаряла лелка мензиса. Изобщо го няма никакъв. Гледа в земята понякога се пробва някакъв съпорт там да прави. Защо се излагате по този начин, не мога да се въздържам напряко, съществено? И аз не съм вътре в това предаване, с цел да виждам този shit, оправдавам се.

Алекса, няма да те пропусна и тебе в графата „ доста точни изявления “. Искам да те поздравя за смелостта и желая да те поздравя за точните изявления по отношение на обстановката и за това по какъв начин стана и съобщи позиция и му сподели право в очите, че няма топки. Няма топки, момчето, не знам въобще дали го е асимилирал обаче, тъй като той нещо мигаше на пиксели, поразтрепери се.

Но дори и това не го накара и честността и вярната ти оценка, която той трябваше да одобри в нещо градивно и това дори не съумя да го накара да си каже, да се извини и да си признае, че е просто един страхливец в тази ситуация. Но спирам с по-острите мнения, нямаше по какъв начин да ги пропусна: това беше дъното и аз съм слисан, тъй като не желаех въобще Фейгин да напуща това

Фейгин, желая да те поздравя за цялостното ти показване в Игрите. Много те одобрявам, неповторимо момиче си, доста яка игра от самото начало. Имаше един миг по-тегав, когато с Мани решихте да саботирате племето на Супергероите, само че все пак аз те поддържах в този миг, тъй като считам, че се изисква храброст за такова нещо. Попътен вятър и на теб във всички инициативи и нека в действителност си си научила уроците, тъй като доста изстрада вътре и твоят обичан не знам дали ще остане обичан.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР