Здравей, аз съм жената, която може да спаси живота ти.

...
Здравей, аз съм жената, която може да спаси живота ти.
Коментари Харесай

Жената, която може да спаси живота ти

Здравей, аз съм дамата, която може да избави живота ти. Може да съм майка ти, брачната половинка, сестра ти или загрижена другарка. Но постоянно ще имаш най-малко една край себе си в живота ти. 

Ще ти се коства, че съм прекомерно загрижена, няма да ти се има вяра, че терзанията ми са същински, само че аз чувствам тъканта на живота и знам по какъв начин да го запазя - в себе си, в теб, във всеки един. Стига да се вслуша. 

 iStock/Getty Images

Дадено ни е да го можем от генерации наред - да предвиждаме последствията преди да са се случили, да виждаме дребните промени в държанието, в навиците, в настроението. Загрижеността ни ще познаеш по от време на време досадното повторение да се храниш здравословно, в разходките пеш, за които ще упорствам, тъй като знаем какъв брой значими са за здравето. 

И ето в този момент, още веднъж е ноември и отново ще се окаже, че си на профилактичен обзор. Да, не е инцидентно. В неспирния график на всекидневието дамата до теб не не помни да резервира време за същински значимите неща - за теб, за здравето ти, за бъдещето ти. Ти просто би трябвало да ми се довериш и да поставиш себе си най-малко един път преди всичко.  

 Prostenal

Отдавай значение на дребните промени в твоето всекидневие, тъй като те могат да бъдат знак за освен това. Профилактичните прегледи не се вършат инцидентно. Те са израз на грижа и внимание, което само и единствено идва от откровено предпочитание за твоето положително.

Всеки подробност от нашата грижа е значим, в това число предварителната защита и това, че приемът на Prostenal® би могло да спомогне за здравето на простатата, естествената функционалност на уринарния тракт и за твоята потентност.

 Prostenal

Не се колебай, довери се на дамата до теб, тъй като профилактичните прегледи на простата, грижата за твоето здраве са неизменима част от грижата за фамилията. За нашето семейство, за теб. 

С безгранична обич: 

Твоята ednа жена

Prostenal® е една от водещите  марки за грижа за простатата, пикочните пътища, половата интензивност. Холистичният метод, който е движеща мощ на Prostenal®,  допринасяс спомагателни изгоди за мъжете - поддръжка на сексуалността и жизнеността. 

Ако забелязвате признаци като слаба бликам, по-чести позиви за уриниране или имате своенравие в потентността си, може да вземете Prostenal® Perfect. Продуктът допринасяза поддържане естественото действие на простатата, уринарния тракт и първокласен полов живот.

Хранителна добавка. Номер и дата на регистриране в регистъра: Т221101185/18.04.2012; Т221103807/23.04.2013

Ако се оплаквате от постоянно ставане през нощта, с цел да посетите тоалетната, Prostenal® Night е добър избор.
Prostenal® Night спомага за поддържане естествената функционалност на простатата и естествения поток на урината. Допълнително способства за първокласен сън и по-лесно заспиване, като редуцира риска да се чувствате изтощени през идващия ден.

Хранителна добавка. Номер и дата на регистриране в регистъра: Т221119043/07.11.2018; Т221119063/22.11.2018

Нашата рекомендация е да се консултирате с доктор при съществуване на терзание или проблем.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР