Здравето на Лиз Китли, Моли Дейвис и Макензи Холмс може

...
Здравето на Лиз Китли, Моли Дейвис и Макензи Холмс може
Коментари Харесай

Контузиите могат да изиграят основен фактор в следсезонните мачове на Индиана, Айова и Вирджиния Тех

Здравето на Лиз Китли, Моли Дейвис и Макензи Холмс може да изиграе огромна роля при определянето на възможностите на Вирджиния Тех, Индиана и Айова да стигнат надалеч в своите шампионати на конференцията тази седмица и шампионата на NCAA по-късно този месец.

И тримата получиха травми в неделя във финалите на постоянния сезон на своите тимове. Отборите не отварят своите конферентни шампионати до петък.

Китли, 11-ият в класацията Hokies и двукратният състезател на годината в ACC, наподобява получи неконтактна травма през третото тримесечие. Треньорът Кени Брукс сподели единствено, че това е пострадване на долния крак. Старшият падна тежко след опит за временен удар и излезе в съблекалнята, преди да се върне на пейката.

„ Все още не знаем нищо “, сподели Брукс на конференция Zoom в понеделник, „ и тъй че, явно, ние просто чакаме и се молим за положителни резултати. “

Дейвис контузи дясното си коляно при успеха на номер 3 на Хоуки над Охайо Стейт в неделя. Треньорът Лиза Блудър сподели в понеделни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР