Здравето на българските граждани, на нашите служители и клиенти е

...
Здравето на българските граждани, на нашите служители и клиенти е
Коментари Харесай

Хотелиери и ресторантьори протестират в цялата страна

Здравето на българските жители, на нашите чиновници и клиенти е най-важното и постоянно сме го поставяли преди всичко. Вярваме, че здравните управляващи имат нужните пълномощия, с цел да постановат здравни ограничения, които са в отбрана на интереса на всички членове на обществото. Но сме безапелационни, че тези здравни ограничения би трябвало първо да бъдат разисквани с бизнеса, който засягат и наложително да бъдат съпроводени с и чиновниците.

Това се показва в декларация на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), Сдружението на заведенията в България (СЗБ) и Българска асоциация на заведенията (БАЗ).
 Собственици на заведения и нощни клубове стачкуват в Благоевград и Пловдив Собственици на заведения и нощни клубове стачкуват в Благоевград и Пловдив
Собственици на заведения и нощни клубове, както и представители на свързани с тях бизнеси от област Благоевград, излязоха на митинг на...

 

Ние сме безапелационни, че здравни ограничения би трябвало да са съпроводени наложително със съответните обезщетения и компенсации, които са авансово разисквани с сектора, ясни и оповестени сега на влизане в действие на здравните ограничения. За да са наясно хората какво ги чака, а не да тръпнат какво решение ще вземе чиновникът за бъдещото оцеляване, декларират още хотелиери и ресторантьори.

Към сегашния миг действителни дейности в тази посока липсват. Затова разгласяваме, че ще защитим интереса на чиновниците и бизнеса си с всички позволени средства, стачки, блокади и гражданско непокорство на закона до решение на въпроса за оцеляване на сектора и правото ни на труд, акцентират от БХРА, СЗБ и БАЗ.

Разбираме, че политическата обстановка е комплицирана и напрегната, само че тъкмо в такива моменти личи държавническото мислене и кой милее за народа си, а не робува на тясно партийни ползи. В случай, че продължи на нашите чиновници и оцеляването на градения с дълготраен труд, старания и ограничения бизнес, ще сме принудени в това число да блокираме основни пътни артерии в страната.
 БХРА: Недопустимо и дискриминационно е да има две ставки на Данък добавена стойност за заведения БХРА: Недопустимо и дискриминационно е да има две ставки на Данък добавена стойност за заведения
Недопустимо и дискриминационно по отношение на бизнеса и клиентите е да има две ставки на Данък добавена стойност за храната, продавана и доставяна от заведения за хранене. Т...

Предварително се извиняваме на всички, които ще бъдат наранени от нашите дейности и продължаваме със стачните дейности и протестни шествия в Пловдив, Благоевград, Русе и София, се споделя в декларацията.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР